Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, October 24, 2010

Untaian tasbih

Dulu pernah ada entry aku, doorgift nikah.

click here

Tasbih dah selamat beli. Color biru & hitam shj yang paling menarik minat aku masa tu. Gambarnya takdelah. karang x suprise pulak. hehe..Beli dekat Wisma Yakin, tingkat 1. ada dua kedai tasbih dekat situ...yang hujung dekat corner tu ada lagi banyak choices, tapi aku beli dekat kedai yang satu lagi. kedai tu kecik aje, tapi ada tasbih yang aku berkenan...and abang tu pun baik and sanggup kasi turun bila beli in bulk. harga satu rm5, tawar-tawar dapat kurang lagi.

kalau nak tau, berapa kurang dia bagi.. email ye.

last-last aku rembat semua tasbih jenis tu color hitam and biru. =)

nak cerita proses survey aku, memang lama jugakla untuk tasbih ni. tapi specifically aku banyak survey online je. and tak jumpa pulak yang berkenan and harga murah..

so last survey aku di Mydin, selepas banyak baca dari bloggers tasbih di sini murah...

tasbih @ Mydin,Putrajaya

paling murah boleh dapat rm1, kaler hijau lembut. tapi dia macam keras and static,tak sedap pun kot nak pakai...nak yang cantik sikit, harga dari rm2.90 macam yang di atas..

aku teringin nak upload gambar tasbih aku tu. sebab di mata aku cantik sangat..tapi nanti basi pulak. takpe, tunggu dah kahwin aku share ye kawan-kawan....

6 comments:

anaztasias einz said...

wisma yakin? kat ne tu hehe nanti saya email ek =)

farhanna said...

sis.. nice.. u dpt berapa.. i pun tasbih 4 doorgift..

farhanna said...

sis tema kite serupa!

"cikkin" said...

salam kenal..
boley dapat tasbih murah n cantik..kat mane & berapa? boley email kite..=) thanks ya..

syazratulasyikin@gmail.com

kintomkiddos said...

dapatkan tasbih digital terkini dipasaran www.digitaltasbih.blogspot.com

Syazlin Sazali said...

saya pon tasbih jadi doorgift. email me info kat mana boleh dapat tasbih murah :))

nRelate

nRelate