Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, June 23, 2010

white tray.

bought this white tray @ nilai the other day. Buy 1 free 1. sebatsss.

i went to several shop lots, tapi yang ni paling murah. roughly rm25 satu. kedai lain, dengan kaki tu dalam rm29 to rm33 rasanya.

mayb in future i will open this for rental. temporary no. not until i rasmikan dulu.. *tray hantaran pun nak sibuk rasmi2 ke???*

decoration nya pula, yang ini paling menambat hati...

so sweet kan?

berhajat nak pergi floristika, bangsar to do some survey. but asyik tiada masa..

[sorry for making everyone confuse..the tray is rm49.90 for two]

15 comments:

ZARA said...

cantek dear! i rasa nak beli tray macam ni jugak lah... ingat hari tu nak carik macam orang dulu2 tu yang kaki satu...

tapi pikir2 balik mesti mahal kan?

ElyaElmo said...

durruz...satu tary rm25, then dpt satu free kee???

mysarah said...

boleh i tau kedai dia yang mna satu? i mean nama kedai dia. i dah masuk almost kedai dekat Nilai n harga sume lebih kurang jer. so if ada shortlisted shop, senang sikit mau survey.

thanx in advance! =)

hana yoriee said...

iyealah..kalau tau ape nama specific kedai lagi senang..pastu maknanye kite bayar rm25 dapat 2 tray ye durruz?

♥♥ eija ♥♥ said...

yea lah nak tahu jugak kedai mane yea :)

tq for sharing hehe

my note said...

satu tray RM 25.. dh cukop murah 2.. sbb ari 2 saya g nikah, satu tray dekat RM 30.......

kay kamal said...

cantiknye!! me likes

♥ balkidz_hunny ♥ said...

arghh..santeeekkkkkkkk!!
ok la dpt harga tue..ehh..deco pon sgt sweet..
gile meroyan i kalo pegi romantika..sume cantek2..

masmOna said...

uwa!murahhh.i ingt white tray untuk hantaran e-day yg i beli paling murah lah tuh. tapi ada yg lebih murah..uwaaa T_T

aini said...

chanteknyerrr....tray idaman ni..rm25 dapat 2tray la kan...sila la share nama kedai..senang g beli teros..hehe =)

Durruz said...

zara, kaki satu camne ek?hihi..i ni noob sket.. i tau yg tembaga aje kaki 1..kuikui. kalau i rayau2 jumpe i bgtau u ye ;)

elya,
tak la dear. its 49.90 for two. tapi tu pun dah murah, coz kedai lain ada kaki mcm tu rm33 satu...

mysarah,
hurm name kedai i xigtla.VR star kot.. cume yang i igt kedai dkt hujung2..and seberang jalan sane ade piramid kecik.. mesti u bole jumpe!~

hana,
tak.sebijik rm25.

eija,
cari piramid kecik. kedai tu opposite road. i xigt nama die..VR star rasenye. cari piramid.u'll find it.

my note,
yup.1 tray dkt 30heng slalunye kalau xsilap..

kay,
bole sewa kat i. tp u kawen dulu plak. hihi

balkidz,
kan.kan..romantika berhantu!haha

masmona,
beli brape hengget dulu?xpela.bole gune buat2 sewa2 ke.pulang modal.kuikui

aini,
v star..sila lah beli.selagi stok masih ada. haritu mcm bnyk je stok die. =)

ZARA said...

yup yup... yang kaki satu tembaga tu... baru feel old school sikit... tapi kalau mahal ngak mahu.... hehehe

Durruz said...

zara,

tamo sewa?murah sikit..hikss...

jemari kreatif ade kot..

ZARA said...

aloh... ingat nak beli... boleh show kat anak2... semuanya aku nak simpan buat tunjuk anak2.

huahahah

farahfatihah said...

wahh pepel pink la

nRelate

nRelate