Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, June 24, 2010

Photog ku....

im so excited. hehe. and wish to share with everybody in details. tapi selagi belum confirm, nanti dululah..

We went to old town bangi straight after work today. meeting him. orangnya simple, and bolehlah layan berborak. aku lah pun yang banyak bercakap and bertanya. MF sebelah tak banyak cakap sangat, biasalah orang lelaki.. kalau lelaki mulut cam itik pun susah jugak. ok, aku memang tak suka type macam tu...thats y MF jadi pilihan aku. tak banyak sangat cakap...cakap bila perlu, dan tak membebel tak tentu hala... hahaha!

and boleh layan aku mengarut.aku kalau dah mengarut payah nak berhenti.tapi kalau MF start mengarut, pening gak kepala dibuatnya..agaknya ni lah yang die rasa selama ni dgn aku. hahaha.

ok, dah lari-lari anak meninggalkan topik asal. :P

he came from Sri Petaling to meet us at bangi, which is aku consider sebagai good effort jugak. siapa tak sukakan kalau orang tu datang dekat kita..hampir 2 jam jugaklah discuss itu ini. dia tunjukkan sample, whatever he got. memang..memang..memang ni yang aku cari... ;)

what he offer pun still within my budget. and reasonable..

so i made my mind. and insyaAllah MF juga berfikiran yang sama..

"eh, sayanglah..kenapa tak amek shutterspk untuk semua event..gambar cantik-cantik...sayang..tapi sayang...sayang..."

jawabku.. "kalau sayang, takpe..hajat tu anda boleh simpan untuk majlis anda nanti ok??"

so lepas ni, jangan lagi ada yang bertanya, kenapa bukan shutterspk untuk semua event. jawapan aku, takpe buat untuk event anda nanti ;)

sebab aku dah ada voucher rm700 dari diorang. merasa jugaklah bergambar dengan shutterspk.kalau tak semua event pun kan.. ;) hohoho!

siapa, si dia...?? nantilah aku share. bila dah bayar 30% deposit. baru konfident sikit.
*MF,esoklah letak deposit, boleh?gelojoh!*

i need to think of outdoor location from now....

esok, kalau sempat. i will share with u guys my personal preference of photographers ;)

videographer hunting, anyone??

3 comments:

ZARA said...

i think meeting with photographers is important because u must have a little bit of chemistry with them. if not at least u r comfortable being urself around them.

Some of them macam terover poyo macam diorang yang nak kahwin. patutnya b2b je lah yg poyo... ini tidak dia pon nak naik poyo sekali...

i dah bayar deposit untuk videographer, start hunting since after merisik which is somewhere in January. seal the deal somewhere this month. so imagine lah...

sebab i nak carik videographer yang full HD and murah...

If u want all of yang i dah survey murah and mahal let me know... i email to u :)

sorry comment yang panjang... hihihi... ter ober excited pulak... hehehe

Durruz said...

zara,

takpe2..komen pnjg2 lagi pun i suke! hahahah...

agree. kene ada chemistry.kalau x kang cmne nk posing dpn die..cewahh~

verangan mode on!

yess..would love to..pls emel to me...i xsmpt nak survey videogrphr.. just 1 aje yg i tau..comel jugak artwork dorg.tapi xtau price.. hihihi...

LyaNa HaNiff said...

zara email me jugak boleh? thanks =) lyanahaniff@gmail.com

nRelate

nRelate