Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, June 9, 2010

reception theme done!

hari ni rasa macam rajin nak mengupdate. well, selama ni aku memang rajin apa... :p

the main purpose i created this blog is to keep all the memories in here. so nanti-nanti, dah beruban boleh bukak balik and baca.. and senyum-senyum sendiri with all the emotions i had now.

ada semua. marah-sedih-gembira-super duper gembira-rasa syukur... syukur yang paling penting, or else aku and end up sebagai manusia yang asyik fikir orang tu lebih, orang ni lebih...penatlahhh...tak minat life camtu. tak habis-habis nak bersaing, bila nak game??

orang sekeliling asyik bertanya, apa wedding theme aku..

jawapan aku sama, aku pakai baju grey kot... hohoho. sebab macam malas nak fikir punya pasal.

memang ini adalah color yang bermain-main di minda dan fikiran aku.aku dari dulu suka gabungan color yang striking. tapi masih belum boleh putuskan lagi.

first, aku and MF will be wearing grey color outfit.

second, i do not want my family to wear the same color as me.

third, the option for my family, is to wear something yang dekat-dekat dengan color wedding deco...and they will freak out knowing this, kalau diorang tau kaler ape itu...because adik beradik aku empat orang lelaki..

nak ke diorang pakai kaler macam ni...

miahahhahaah....

so let it be my wedding deco macam ni, and they can choose whatever color they want. sebab aku serius pasti diorang takkan layan lah apa yang aku merepekkan ni...

so here, my wedding theme....

aku nak yang macam dalam photo ni...bunga berjurai-jurai. tapi untuk aku, bunga plastik cukup..kuikuikui....

image

8 comments:

kay kamal said...

lol...serupa la kite

Cik Belle said...

i pon shuke bunge jurai-jurai tuh. cantek kan. =) erk, i nikah grey jugak kot. thinking of pink juge. same camne? =)

hana yoriee said...

nak bunga jurai2 jugak..kalo DIY sendiri agak2 camne lah ghupenya??hehe..

ally said...

waaa...grey mmg ngah in sekarang..kaler baju kita sama..=)

PurPLe LaDy AiFA said...

grey sgt cantik! go for it. nampak super exclusive taw nnti.. sukeee sgt.

oh.. bunga jurai2 tu best la... kne buat sendiri ke ek?

mE & mY LifE said...

pon terfikir nak pakai kaler grey..sbb time tunang da pakai kaler pink..

sape tau nak DIY bunga jurai2 tu share2 la ek..hehe

Durruz said...

kay, nnt upload photo bnyk2 tau.. bole i usha concept. ;)

belle,
tape, i nikah tiffany blue & white. dah tak same kat ctu. hehehe...

hana,
memula i pun nak diy, tapi tengoklah camne nnt. takut xsempat aje. haha...tapi nak jimat mmg diy la kan...

ally,
hehe. harap2 gojes la kite nanti dalam grey...hehe

aifa,
bak buat sendiri mcm jimat tang bunga la. tp cm susah aje. sbb kene buat langit tuk die.. kene tutorial ngi ni.hehehe

my life,
i rase kaler grey paling senang matching. lebih kurang mcm black n white dah..=)

cik senah said...

ermm.. nice kaler combination.. utk cik senah.. cik senah pun pilih kaler kelabu gak.. ( utk reception belah cik senah ).. tp, digabungkan dgn kaler baby blue.. ( coz cik senah mmmg gila kaler biruuu.. heheh )

cuma ..cik senah tak tau nak suruh family cik senah pakai kaler apa..?ada sapa2 leh bg cadangan dak..? kalau pengantin dah kaler kelabu & baby blue.. family colour theme suppose to be in what colour & also..decoration theme colour..? warna apa yg sesuai ekk..?

p/s : sapa yg nak kawen nie..? aku pulak sibuk2 tanya org pdhal tarikh kawen pun tadak lagikkk.. heheh

nRelate

nRelate