Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, June 18, 2010

Baju nikah sent

Tadi, lepas kerja dah hantar kain baju nikah to tailor untuk dijahit. Aku angkut semua design-design yang aku angankan nak dijadikan contoh pada dia. Mula-mula agak terganggu jugakla emosi sebab anak dia yang sibuk-sibuk, pastu siap cubit aku lagi kau!..

nasib aku nak jahit dengan emak korang. kalau tak...

aku keluarkan kain. and describe setiap apa yang aku nak. tapi aku macam dah lupa-lupa sikit-sikit. haha! boleh pulak, cuma big idea je aku ingat.. butang bulat-bulat tu.. memang ingat sangatlah...so lepas tunjuk, memang nampak lah muka akak tu satu macam. nasebla aku ni tak reti baca hati orang, cumanya aku macam kenapa kak?? buruk sangat ke idea saya ni??

takk..cuma tak pernah dibuat orang..

okayy. tarik nafas..

lepas diskas2, decide nak proceed jugak, and cuba dululah kiranya. macamla boleh ubah pulak lagi nanti..

entahlah kawan-kawan. perasaan aku sekarang serabut sebenarnya. sementara akak tu tak jahit pun lagi ni, boleh aje nak pergi tukar design lagi. entahla, tapi macam nanti sendiri terkilan pulak. manelah tau cantikkan *wink.wink* memang takkan berhenti berharap sungguh!

tah ape-ape.

sebab apa yang aku nak ni gabungan lace and chiffon bukan patch lace pada sifon..maka tak taulah apa rupanya bila dah siap nanti.

concept baju traditional modern. main belasah aje buat concept sendiri.

sekarang ni aku tawakal jelah. cantik tak cantik.pakai jelah nanti. ape boleh buat..grgrgrrgr..

5 comments:

hana yoriee said...

durruz hntr kat k.ina ke??hihi..

Cik Belle said...

jangan risau.. insyaAllah, pasti cantik. gabungan lace and chiffon cantek.. flowy2 aje nnt. =))

my note said...

nanti nk tgk hasil leh x??? mesti cantek...

Fathiyah said...

durruz,nnt awak slalu follow up psl baju tau.dah ada a few kes yg tak enak la kat dzull.mcm2 kes.

Durruz said...

hana,

yup hana. hahaha.cm tau2 aje ;)

belle,
i dah pergi tukar design.hakhak.ubah sikit bottom part. arap cantiklah...

my note,
insyaAllah kalau OK and i xsegan nak tunjuk, nnt i share ok. arap oklah..hihi

fathiyah,
i xhntr dkt dzul..tula.sbb dgr macam2 kes...kakots...

nRelate

nRelate