Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, June 22, 2010

terima kasih Shutterspeak!

I was at office, and suddenly received a message from Ayu.

Cakap aku menang Shutterspeak. wau!! giler serius!! sebab memang siapa boleh terfikir akan menangkan..masuk pun bila hanya tinggal 10 hari aje.

so i double my effort, promot shutterspeak at my facebook as well. itu pun macam rasa, takkan menang kot. orang lain dah lama masuk,aku baru nak terhegeh-hegeh.. cuba sajalah labu..mane tau ada rezekikan..

and Alhamdulillah.

thanks to all yang membantu meng-click iklan shutterspeak @ my page. and terima kasih shutterspeak sbb memilih aku sbg one of the winner.

teruja ok! first time masuk contest macam ni.hikhikhik.menang pulak tu...



tempat ke-3, blog aku. walaupun kalau korang click takkan jumpa blog aku. erkkk?? ape-ape jelah kan...yang penting tu aku... *haa..kan dah saiko*

hohoho...

congratz to nawal and other winners as well~!

beshhh!

baca balik post yang membuatkan aku dapat tempat ke-3 click here!

sampai bila aku nak biarkan post tu sticky mode?? ikot suka sampai bila aku nakk....miahahaha

10 comments:

lady syaliz said...

congrates kamu!!!!!
rezeki pengantin namenyer tu

NahWaL said...

congrats sayang!! teeehee jom celebrate!

hana yoriee said...

durruz congrats!! dah tak payah pening2 pasal photographer dah..bestnye!

harzharun said...

fuyooo!!!..dpt shutterspeak tu!

sk said...

durruz.. congrats! murah rezki! :)

Cik Belle said...

wheee! tahniah durruz! hee

chenta said...

bestnya!!! taniahhhh....!=)

Durruz said...

lady syaliz,
alhamdulillah.rezeki penantin. =))

nahwal,
hohoho.mari berpesta. so cmne, buat pre ke post?

hana,
still kena pening. sbb yg hadiah tu portraiture pakej shj. takde kena ngena dengan wedding pakej. ohh.ku pasrah.. =(

harzharun,
hehe.metacehs.

sk,
alhamdulillah.

belle,
tq.tq

chenta,
besh..thanks ;)

asotoko said...

Tahniah!!!!! terujanya dengaq!!!

Durruz said...

haha ina..aku pon teruja. tak sangke kan..

;)

nRelate

nRelate