Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, June 25, 2010

Gorgeous Anne

one of my wedding dress will be chiffon based material....stunning like this pleaseeeee...


gojes kan Anne?

need to finalize design before meeting kak wawa.hoyeahhh!

okay,

hari ni tadi, aku balik kerja jumpa Kak Ina lagi. to finalize design baju nikah. dah kali ke-tiga ni.. Kak Ina pun dah malas nak layan aku. hohoho...every week datang nak finalize design..apela budak ni..*memalukan betul*
hopefully ni last. betul-betul last. haha

Ok, kepada yang xtau, Kak Ina (was last time with Dzul Classique) dah ada butik sendiri dekat seksyen 3, Bangi.

Address die:-
Dzihni




my recommendation, so far tiada. sebab aku tak pernah buat baju dengan dia. tapi, ramai bloggers yg puji die...so maknanya bagus lah kan...aku just cuba-cuba nasib aje ni. hihihi.

to my concern, its a big NO!

click here for the rest of the story!

9 comments:

ZARA said...

i actually tak tau nak survey local designer ke tak. my mom dah beli tiket nak g indon. katanya nak buat sana...

ni lah naseb orang yang kena sponsor... ikutkan je lah... tapi design my own of course!!!

Amalina said...

3/70...kat mane ek?dekat belakang petronas?

hana yoriee said...

Durruz, baju anne tu mmg sgt gorjes..kak ernie @ kak ina mixora tu pun ckp skrg org trend pakai material chiffon je wat dress. dah tak pakai sgt lace yg heavy tu..wise choice dear!

ElyaElmo said...

mmg cantik pun...baju anne masa solem pun cantik gakkk....
betol kata hana...ramai org minat buat dress pakaii chiffonn...

ReYNa said...

hi there.kak ina buat baju mmg cantik n kemas!i dulu ade wat sekali utk akad nikah.cubela try.

PurPLe LaDy AiFA said...

chiffon is s0000o in sekarang.. i pon buat bj nikah gn chiffon je.. n patched lace. hehe

~*sofiah shahuddin*~ said...

hi there! i jumpe ur blog link kat wlt's. i buat my baju nikah kat dzull, time tu mmg butik tu tgh kacau bilau, which, i hantar kat kak ina, tp nak amik tu die dah xde. tp baju2 lain yg i hantar lepas die xde, boleh tahan la jugak. now my sis nak hantar baju nikah tp xconfident kalau hantar kat dzul ble kak ina xde. so i nk tny charge die mcm mane? ala2 dzul ke? thanks for ur info ya ;)

Durruz said...

sofiah,

can leave me ur email here?

i will email to u ok? =)

~*sofiah shahuddin*~ said...

sure. mizlebah@yahoo.com

waiting ;)

nRelate

nRelate