Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, April 19, 2011

Pelamin Moroccan dari Miss B

Sudah lama nak update pasal pelamin sanding. but i got not much time for that.

Sebahagian besar dari majlis reception, i like this most. It was exactly like what i imagined, eventho i dont really have much time to discuss with that person.

Pernah suatu ketika dahulu, aku update pasal Sahara Tent, and it'd appear to my mine of having one pelamin sanding berkonsepkan moroccan. due to limited budget the dream just vanished bersama angin.

And i was okay and berangan for pelamin bunga-bunga pink.and bunga berjuntaian. and i hired Miss A, after the second meet up dekat kedai dia. But i dont really have much confident (to be true) . Selepas berbulan-bulan, suddenly idea pelamin moroccan kembali bersinar, and after a few arrangement Miss A agreed to maintain the price and deliver my pelamin moroccan.

Towards the end of the date, tinggal less than 60days. She texted me saying kerusi sahaja RM4ribu. Who on earth going to spend that much of money hanya untuk kerusi, and asked whether i still wish to proceed.

Gila. Tu jela jawapan yang aku fikir masa tu.

Terus texted Miss B. Memang selama ni nak amik Miss B. Dari awal cerita aku nak kahwin lagi, tapi sebab masa dulu dia tak provide pelamin luar rumah,so tenggelam jelah hasrat aku nak bekerjasama dengan dia.

Ternyata memang ada rezeki kami nak bekerjasama, Miss B finally setuju dengan pelamin moroccan, and the price indeed berpatutan! =)

dah tak perlu aku bagitau siapa Miss B kan, lepas korang tengok photo dibawah. hehe

pelamin moroccan bawah khemah. tak macam bawah khemah, kan?
the whole pelamin was covered with kain, menjadikan konsep moroccan sangat-sangat terserlah.

zoom dekat sikit kerusi pelamin. cantikkan?

sudut sebelah kanan. hiasan cushion together with shisha.

sudut belah kiri, teko arab hak milik arwah atuk. kalau tau Kak Wani nak piring-piring semua, sumpah aku pegi mintak dekat aunty2 aku kasi pinjam. But afterall, dah cun sangat-sangat dah ni.

hiasan kiri dan kanan khemah. some of the cushions come from me. buat khas untuk wedding ni. masih ada lagi aku simpan. two of them dah jadi bantal busuk bawak tido. wakakaka...

i love it so muchhhhhh!

a part from that, aku hanya tengok pelamin ni masa aku sampai time berarak. because they finished the works nearly 11.00Am, i guess. but Alhamdulillah, seperti yang aku imagine. and sangat-sangat cantik!

Thanks Kerjakahwin. =)


23 comments:

miss puteri said...

jatuh cinta!pheww

hana yoriee said...

waahh..bestnya dapat pelamin gini!!

LisaLisut said...

u r so lucky la durruz. huhu.kerja kawin xcover seremban lg.huhu. u buat kat jalan raya ke apa ek? cmne dia cover the whole depan plamin tu dgn kain merah ke carpet merah.tak nampk sgt mcm bawah khemah.superbb

ainSH said...
This comment has been removed by the author.
eila said...

Wow cantek sgt2. Macam nak kawen lagi ajerr.

lind said...

waduhh.. jatoh chenta sama ini pelamin! nak lagik gambar! :)

choclairissa @ intan said...

cantik..u are the lucky one dear~

Renee Meow said...

i loveeeee it too..! :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

cik senah said...

huhu.. meleleh ayaq mata tgk pelamin durruz niee.. :) rasa nak guling2.. main baling2 bantai.. mesti syok niee..

p.s : pemilihan konsep morrocan nie mmg menimbulkan aura romantis arr.. TWO THUMBS UP to Kerja Kahwin Team..
:)

dan tahniah utk Durruz dan En. Husben.. :)

Durruz Azam said...

miss puteri, i still love my pelamin until now. Miss it too...

Hana,
alhamdulillah.tp syg photog xamek byk gmbr yg cantik pelamin.sedeh sgt..

Lisa,
die nk cut off time n transportation kot...xpela.lets pray urs one gonna b awsome as well. Die kover guna kain je,n mmg ats jln tar.towards the end,hny sikit je gerak.sbb org pijak ganas sgt kot.huhu

ain,
balek ni i emel kay

eila,
hehe. I aritu pon xpuas kawen.hiiiii

lind,
nnt i cari gmbr yg ok.op tangkap xlawa.xcapture sudut2.and im so dissapointed.huh...

Intan,
i've gone thru a lot of hassle,kesedihan,tension before i get all these. I do believe its not abt luck,but Allah will really give rewards kpd org yg sabar dgn dugaanNya.and alhamdulillah...

Renee,
sile pertimbangkan untk wedd anda nnt.hehe

cheQmOomOo said...

tersangat la cantik!

ElyaElmo said...

elya suke combination color2 tu..sgt2 cantik

"cikkin" said...

sungguh amat sgt cantik!! suke..=))
memng theme angan2 saya begini..tapi da tukar 360 darjah utk wedding nnti..huhu..tahniah kerja kahwin!!
tahniah jugak durruz =)

Azwana Shamsudin said...

Durruz!

Luvly!.. cantik sgt..!

asotoko said...

setuju!! hari tu, berkali2 rasa nak tengok pelamin tu, sgt cantik!!!

with love:zaren said...

tahniah durruz...
sangat cantek pelamin kamu.....
good job KerjaKahwin..

cik purple said...

bestnye... ^^,

Afra said...

hello,do u mind share berapa kerjakahwin quote u for this pelamin?
email i afra.dcc@gmail.com
tq:)

mempunyai sindrom anak ke-3 said...

lawa! i suka!
share with me the quo pls! :)

i.nurulhuda@yahoo.com.my

-ayu-

Nurul Yuhanis said...

Miss Durruz..Now I da jd a fan of urs da lps bace all ur entries..Ill b getting marry soon. N need to plan everything alone since I have no parents..U help me alot..But somehow..If u dont mind..Can u email me the quotation of your wedding? Especially from Kerja Kahwin part...n grand total expenses from your wedding? This my email..yuhanisxoxo@gmail.com..Thank you for your great help....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Wow, this is so great sista...
get a happy marriage life ya!!:)

p/s: anobody who want the rainbow quran, can check it out here:
http://fifieylycheemaration.blogspot.com/2012/03/rainbow-al-quran.html

sa.sitihawa said...

slm, dear..
i really lve your dais n all the krja khwn outcme.. bt nw i x go in2 their wbste la.. cn u please shre wth me their email add? sa.sitihawa@gmail.com. tq 4 shrg, dear..

Favors Wardrobe said...

soo sweet & fabulous!great taste :)

http://qisdhikraffhic.blogspot.com/

nRelate

nRelate