Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Saturday, April 2, 2011

Eustoma for him

its time for me to review my hantaran decorations,

i took kak nurul for few reasons,

- hantaran dia guna fresh flowers with very reasonable price.
- decorations cantik, and simple. less is more.
- her PR is very good, sangat soft spoken orangnya. walaupun dia cakap laju and banyak gila. hihi.

Post lama, tray hantaran aku, is open for rent. rental price belum decide. hehe...

ada yang mahu nyewa?

dulu-dulu aku memang pernah berangan nak buat aje decoration hantaran sendiri. and im glad that i made a contradict decision. if u have someone u can depend on, please proceed with idea menghias hantaran sendiri. but then kalau tak better tak payah. kang ada yang tak kahwin tak siap-siap hias hantaran.hehe

percayalah. eventho u r supposed to be the princess of the day. tapi realitinya anda masih kena ambil tahu on everything. and take part dalam banyak hal..

i only pick up hiasan hantaran on the day itself, bole baca post ini..

hantaran for him, was combination of eustoma,orchids, and beberapa bunga lain *tatau nama* and pink carnations yang ditambah kemudian. kan dah bertambah serinya tu bila tambah carnations kaler pink! i love it to bits. sangat-sangat! sweet cantik. kena dengan jiwa aku. cewah!

hantaran kami 7 berbalas 9 seperti yang telah dibincang sebelumnya.

cincin kahwin =) hati emas.

kemeja, kasut, perfume set, 1 mangkuk hershey's

samsung galaxy S, mini cakes , wallet+belt and jam tangan

Alhamdulillah. i was so happy to give him my best *semampu aku*, because once in a lifetime nak tukar hadiah hantaran kan, lepas ni bagi-bagi hadiah dah bukan hantaran namanya.

She is highly recommended.

Nurul Arbee Creation
Website: http://nurularbeecreation.com/nurulblog/
Facebook:Nurul Arbee




8 comments:

~eina~ said...

salam,

kalau saya nak sewa tray tu bape harge? boleh pm harga?

thanks :)

mizzeina07@gmail.com

~ mizzAmy ~ said...

eustoma? tak pernah dengar. cantik jugak bunga nya. imported flowers ke durruz?

Durruz Azam said...

eina,

i dah reply to ur email. cek ya.

amy,

haah. bunga import. lebeh kurang rose..tp cantik lagi..and tahan lama... dlm 3mggu bole tahan...

amek dgn kak arbee price die very2 ok. hehe

choclairissa @ intan said...

cantik n simple~

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiknye

~eina~ said...

ok thanks. dah replied n tgh tggu reply dari u balik..hehe

Our Diaries said...

hi..nice tray.
Saya mmg mencari tray hantaran untuk disewa.
Boleh saya tahu size for this tray.

~eina~ said...

salam,

i da reply balik dah kat email u.. nak tau size tray.... sangat berminat... :)

nRelate

nRelate