Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, March 29, 2011

Review: Hand bouquet

Ketiga-tiga hand bouquet aku adalah hasil kerja tangan KerjaKahwin

Hand bouquet time nikah was red roses, Kak Wani bawak masa pasang pelamin nikah, and ingatkan supaya letak dalam bekas air and dalam bilik ber-aircond. untuk tahan lebih lama. it was all red. tiada kes lebam sana sini.no unbalance color. Kak Wani sangat-sangat menjaga kualiti bunga. ;)



i request for pink roses untuk hari sanding di Shah Alam, which she brought to me on Saturday morning masa aku tengah bersiap-siap make up. and i love it to the max.. and bertambah sweet dengan purple baby's breath in between the roses. and again kualiti bunga sangat diambil berat oleh Kak Wani. Sangat suka.


And purple roses with white baby's breath was for majlis bertandang di Seremban. Only on Thursday (masa tu dah selamat kahwin. hoorayy..hoorayy..) baru teringat aku takde bunga lagi untuk majlis Seremban. hehe. At first aku memang teringin sangat nak buat sendiri. atleast once kan. but then, i decided to have a clean event. malas aku nak kocoh sana sini. nak cari bunga lagi. malas :p

so i end up mencuba nasib dengan Kak Wani. and dia agree...wee....Aku memang dah lama nak bunga yang di kelilingi baby's breath. at least 1. and Kak Wani cakap okay. And husband had to pick up on Friday night, sampai sesat-sesat. Sian my husband. Last-last time Kerjakahwin tolong hantar to hubby. It was purple and perfectly match my Gold Kebaya.


Price range starts from rm80 for local flowers..Bunga import is a bit pricey for me, i rather spend my money for something else. but its always subject to individual. =) asalkan tuan punya badan selesa. and gembira, why not kan? =)

Kerjakahwin memang tip top, dari pelamin sampailah hand bouquet. =)

Official Photographer: Madebyepik and Yol (ThePhotographer)

8 comments:

lovelyadibah said...

suka la kerjakawin!:)nice:)

veesakura said...

love the red roses! sangat cantik. sangat nampak fresh!

LisaLisut said...

i mmg suke gile fresh flower all red roses.ade maksud sentimental kan.heartssssssssssssss!

semua hb u cantik2!

cheQmOomOo said...

redroses??? SUPERB!

hana yoriee said...

mmg redroses plg mengancam!

~ mizzAmy ~ said...

semua sangat cantik!! suka semua boleh?

farhanna said...

durruz upload la pic bj gold

Durruz Azam said...

hye all,

thank u so much. mayb yg belom kawen bole reconsider red roses as hb korg nnt..

farhanna, insyaAllah will upload soon. stay wif me kay! hehe

nRelate

nRelate