Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, March 21, 2011

Sudah sebulan berkahwin,

pengantin basi?

nahhh.. aku masih belum habes update wedding sendiri.

akan jemu kah anda?

hee~

will be back with new post, wait for me!

4 comments:

choclairissa @ intan said...

haha i nk masuk 3bln kawen pun tak habis review babe~

farahfatihah said...

xjemu2...sila update

~ mizzAmy ~ said...

banyak lagi benda tak update nih.. =P

Durruz Azam said...

intan,

hehe. kan.. dah kawen malas je rase nk revieww..

farah,

in progress tp progressnya slow. hihi.

amy,

wait for me nahh... tehehe..

nRelate

nRelate