Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, March 16, 2011

Review Pelamin Nikah


Hye korangggss!

Sekarang dah jarang update blog, been busy adapting to new life, hehe. So here im, back with new update!

=)

I started to miss my solemnization dais the next day after we're married. not only that, i miss everything, being a bride esp!

Kak Wani arrived around 9.00pm on 17th February, and ready to setup for pelamin nikah. I request for Tiffany Blue and White dais, just to match back to my dress of the day. Rumah aku full dengan orang, and everyone was busy doing their part while Kak Wani and husband mengdeco pelamin.

I met Kak Wani early 2010, i guess it was february 2010. Which only one year after i become MF's wife. I was in love with dais below, and wanted for something similar, except for the colors - dari February 2010 dah tau theme nikah apa. and i never change it. hehe. sebab sangat minat tiffany blue and white.

and i know my tiffanyBlue-white is not impossible the moment i saw below dais.

just like what i wanted. =)

i've never discussed in details with Kak Wani about my solemnization dais, i totally put my trust on her for that. She told me, dia akan buatkan sedikit kelainan for my wedding. Again, aku terima aje.. i trust that she can deliver a very good output in the end. so aku tak banyak bunyi. aku rasalah. haha...

kak wani preparing for my dais.

and ini pelamin ku!

kinda combination of previous two dais kan.

totally sweet. sangat sesuai dengan majlis pernikahan. and sejuk mata memandang bak kata kak wani. me agree. cewah, puji pelamin sendiri. hehe.

rindu saat ini.

im so in love with my dais. so, kak wani is highly recommended!

Thank you kerjakahwin for this!! TWO thumbs up!


Official Photographer: Madebyepik






10 comments:

Rilla said...

Cantik...suka sangat karpet yang cover platform tu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

simple but damn nice!! suke tgk.. =)

LittleSunshine said...

wah..teruja =)

choclairissa @ intan said...

suke jugak ;)

eyanne said...

super nice!

LisaLisut said...

durruz,suka gilaaaa.sweet.i gila biru.whatever biru lah.semua suka.mmg sejuk mata memandang n u tak perasan k.hahha

i suke lah tgk muke u.mcm korean pye pelakon tu.yg cute2 dlm Marry Me mary.Hihih

lovelyadibah said...

kerja kawin sangat cantik!suka2:) lucky u!:)

~ mizzAmy ~ said...

sangat sweet lah durruz. memang hasil kerja kawin semuanya cantik2.

Azwani Azmi said...

thanks all bloggers atas puji-pujian.sy hanya org biasa..xperfect..sy akui sometimes gagal melayan semua potential customer...bukan beerti sombong atau lupa diri tp sy buat apa yg termampu shj...bila sy less confident on something sy sanggup lepaskan walaupun budget customer puluhan ribu.jodoh sy ngan durruz x kemana..rezeki dtg dr Tuhan.durruz sgt sabar tggu kak wanie respond walaupun mcm2 dugaan.KerjaKahwin baru nak naik ms tu..dan kami diberi dugaan hebat oleh Allah.durruz kita jumpa 11/03/2011...sy xkan lupa date tu smp bila2...thanks to you too sbb percayakan kebolehan kak wani and team...Doakan kejayaan kami di masa hadapan...thanks alot

nabila said...

How I want contact u?

nRelate

nRelate