Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, November 12, 2010

sudah!

hye korang!!

thanks for ur support+comment pasal baju nikahpost ini,

and doakan smua nya ok ye..i still got time, to fix this. insyaAllah... *mohon dengan amat*

the person is very famous among bloggers. some had a good review about her.

but what happened to me, is something i cant tolerate anymore. because i have to bear with her for almost 6 months, but i end up with nothing. harapan berkecai duit melayang..

but if u really wish to know who the person is, *not my purpose to destroy her business* but, for u to learn a lesson on this, mane tau lepas ni kena deal dengan orang macam ni kan?? but hope, not!

drop me ur email here darlings!

oh, kalau nak tau. sebelum aku blah, sempat akak (assistant kedai) tu perli aku..

"cian awak kan... majuk eh?"

"haah..makan hati"
dengan nada sebal. sori la wehh nak dgr jwpn baik2 dr aku!

teros ko sentap dengan jawapan aku. oh lupa. knowing that im coming over around 12 lebih, she
(the owner) escaped from me , by going out from the kedai.

p/s: masih terbau-bau rumah designer tadi kat hujung hidung....hurmmmm... doakan kelancaran ye! i will insyaAllah, share in details, bila dah sedikit tenang nnt.



22 comments:

LisaLisut said...

hi durruz..her..famous..rs mcm bole tangkap. UA?hihi.happy for u!

Durruz said...

hihi. lisa... taklah...

i didnt manage to get her for mine.

her = not a designer

nabilazhar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Durruz said...

hye nabilazhar!

sorry, have to remove ur comment. the person u teka is indeed correct.

if u plan to work with her, just be careful, and never ever let her knw when is ur big day... :(

takut dia main delay2 macam i kena.

nabilazhar said...

owhh really dear...i kne pk blk 2,3x nih ble baca ur story...huhuhu tq 4 ur advice... :)

veelara said...
This comment has been removed by the author.
Durruz said...

nabila,

u nak buat baju macam mana, kalau simple kebaya/kurung moden dia bole buat..kalau ber-design2 tu tayahlah..like my case,serik!

veelara,
sure.can i hv ur email?

Durruz said...

plus nabila,

never bg muka kat assistant dia tu. hishhhh..tensen la i. lebih sudu dr kuah macik tu.

nk halang u dari amek dia mcm xbaik kan... tp be careful ok. fikir bnyk2 kali takpe. jgn smpi kena mcm i.

sedeh...

K.I.N.A said...

sbr eh durruz..this time sure ok..insyaAllah..sape kah the new tu..hehe..

nabilazhar said...

durruz,

tetibe rasa xsedap ati nk tempah kat die...huhuhuhu maybe i will looking for someone else la....tp i have no idea siapa sbb b4 dis i xpnh tmph baju kat org lain slain die...i biasa tmpah kat die kurung moden n kebaya...but for my wed ingt nk tmph berdesign2 skit la...hehehee do you have any suggestion tailor selain die??? :)

Cik Belle said...

durruz, care to share with me? nur.athiah84@gmail.com kak I** eyh? =(

Durruz said...

kina,
i also x saba nk story. tp tkot sgt pisang berbuah 2x. atleast kalau smue ok until my fitting date.. i akan share..

nabila,
ohh..u customer tetap dia la ni ek. hihi...wedd u bila?

hurmm..tailor, i ade tau sorg tu..fully recommended by kwn i. tailor kat pkns shah alam. tp yela, i tak penah wat dkt dia. xtau sgtla.kalo u nak giv a try...

try call kak ruzana 017-3835448.

atia,
haah.. org itu la. huhu

veelara said...

awak,ni email kite

veelara85@gmail.com

takut gak tkena mcm awk...:)
tq dear..
tp mesti ada hikmah baju u jd cmtu..dont worry..y baik2 akan dtg selepas ni.InsyaAllah.

Syima Syaz said...

plz share with me dear..

syima_syaz@yahoo.com

thank u so much!

LisaLisut said...

oo.care to share with mine?khalisa_lisa@yahoo.com

LisaLisut said...

ops,*me, mine pulak,heh

ettyzukhair said...

durruz...care to share with me...
ettyzukhair@gmail.com

http://mrszettyzukhair.blogspot.com/

nnt i cte i 'her' tu same person...hehe

babe link u...link me back...(",)

~ mizzAmy ~ said...

owhh alamak... macam nak kena tahu jugak je sebab takut terhantar. yer lah, dah la glamor among bloggers. nanti free2 email me ya. mizzamyzalini@gmail.com

Durruz said...

sent to ur mail ;)

sayanoa said...

hai u, actually im one of ur silence reader, tapi tu dulu skang tak lagi cuz i dah ade blog(br buat hari sabtu aritu hehehe). btw nak g tau yg i dah follow & link u tau. hope u sudi follow & link me back ya

Cik NeyNa said...

ihhh...
sangat kurang sopan bila bleh tanya orang macam tu lagi..
helloooo..baju dah lah awak tak siapkan lagi mau tanya majuk ke tak..
macam siott jerrr...
cuba kalau baju dia kena macam tu..
hieee...
geram tau ngan orang macam nih..
emel me nama kedai tu..i want to big avoid!

noraz_rina@yahoo.com

penulis v.s pelukis said...

hye saya baru nak tempah baju nikah ni.. dan tukang jahit saya perempuan..jgn kata org yg sama sudah.. i drop u my email illianykhairuddin@gmail.com

nRelate

nRelate