Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, November 24, 2010

Ruddin Nilai II

Salam semua..

entry ni susulan aku kerap menerima email bertanyakan pasal ruddin nilai, post yg ni. sampai kadang2 ada yang mungkin aku terlepas pandang, tak berbalas. jadi entry ni khas buat yang nak servey2 tentang ruddin nilai..

since aku ni pernah sekali aje sampai ke ruddin nilai, so exact location macam blur2 sikit.. tapi seingat aku, ade kedai emas zhulian..die dkt area tu...

harga yg die quote aku haritu..untuk benda-benda di bawah ni:

- pelamin nikah (artficial flowers)
- 3 panel pelamin sanding (fresh flowers)
- 2 hand bouquet (fresh flowers)
- arch
- red carpet
- sepasang baju sanding full accesories

with RM5000.00

harap dpt membantu korang semua ye ;)

5 comments:

LisaLisut said...

eeeeeeeekk.mcm kene btg idung gue! ;p
ye ye saya tanya sebab tgk review awk kata baju2 dia cntik2.hahaha.nk cari within n9 dulu before go for another opt(outside n9) hihi.thanks durruz!

~ mizzAmy ~ said...

kenapa macam tak pernah dengar pun nama dia. kalo ke nilai, kena usha2 gak nie. mana tahu kot2 ada baju yg chantek. boleh sewa baju je. =P

Durruz said...

lisa..

hehehe..jgn pk cmtu. act ramai sgt yg tny. kdng2 ade kot yg xreply...

baju pompuan die cntik2..man kajang buat.. cumenye..mase i pergi tu...baju lelaki cm kurang sketla...try la usha dulu...

amy, dulu die rajin masuk majalah..ade keluar majalah nona jugak rasenya...edisi perkahwinan...tngkla... cantik2 baju die...

YuNa said...

ruddin nilai.. dikenali juga sebagai dean nilai couture.. dulu dikenali sbgai ilham lisa creation.. ya kawan2! baju die cantek2! n i got reasonable price jgk kat sini :) ruddin nilai ni berhampiran mcdonald drive thru nila dan berhadapan dgn nilai square (nilai 1)

~~~sowie nyibuk pulakk! hik2

LittleSunshine said...

love to read ur blog..

byk info..berdebar2 ya hari bhgia dh xlm..apa pun hope ur wedding prep berjln lncar..amin..

http://lilmishunshine.blogspot.com/

nRelate

nRelate