Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, November 15, 2010

Menanti

salam semua...terpanggil untuk berkongsi lagi ni. when i first dengar lagu ni, dekat hotfm refleksi. sedih sgt dgr, rasa diri dah jauhhh tersasar...

and then, i share dkt my fb.... lama-lama lupa semula.

semalam, pergi cari kertas..kedai buku tu pasang lagu ni...

semoga kita smua ambil pengajaran dari lagu ni, insyaAllah.

take care all~

tajuk lagu: menanti di barzakh.

2 comments:

~ mizzAmy ~ said...

alamak... kenapa tak kuar apa pun nih ekh? ke pc i yg tak betul?

anaztasias aira said...

eh Amy, i ok jer. check ur pc kot dear.

nRelate

nRelate