Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, November 1, 2010

Gerams

gangguan jiwa. susah betul nak tidur, maybe sebab ada perhitungan belum selesai.

hurmmm...

sebenarnya aku sangat marah and geram, but i dont think anybody gets me. alkisahnya, i tried to call my friend hari tu. sampai sakit la tangan aku nak call dia. and then each time pun masuk voice message. unreachable.

until my final try, ade bunyi ring tone, and she picked it up.

memula aku tanya elok-elok. she answered me dengan kasar. which, i dont really like. sebab aku tak suka bila aku tanya elok-elok, org tu jawab kasar. ade ke orang suka weyhhhh?????

then, aku tanya second thing.. dijawab dengan lebih kasar...

ok, first thing first, bila orang cakap elok-elok tu, control ur emotion ok. kalau ko marah whatsoever, control lah. aku ni bukan juru-jual nak paksa ko beli barang,ko nak marah-marah.

dont get me wrong, aku tak menanam kebencian pada diri sendiri. cuma aku tak suka sangat bila kena macam tu, sebab rasanya seperti tak dihormati, paham?

until aku nak letak phone pun, aku masih cakap elok-elok,kan?

tapi selepas tu, aku still tegur-tegur kan. cause malas lah nak meleret-leretkan hal.

but why on earth, aku je yang nak kena bagi laluan ni???

oh, aku memanglah ceria macam ni, suka gelak-gelak. but deep inside, aku pun ada perasaan, tahu?

ok,i dont think that u'll be reading my blog pon. haha. aku saja nak tulis sebab aku sangat geram. heyhhhh... my friends outside there, berapa kerat aje pun yang tau kewujudan blog ni. i rather keep it secret,

karang sampai Ayah pun tau blog ni... kan susahhhhhh.

i hope i let it go by writing it here.

2 comments:

~ mizzAmy ~ said...

sabar babe, maybe ur fren tgh stress or tgh marahkan someone. tapi nasib u tak baik masa tuh kot. tak pasal2 jadi mangsa dia. i pun tak suka org marah2 tanpa sebab kat i. sebab kita pun tahu nak respect org even time tgh stress or tak dek mood.

Durruz said...

amy,

huhu. actually, i call nk tny dia tau jalan x, sbb we were heading to somewhere that time, tapi kereta berbeza.

so my concern was, i takut dia sesat. so i call her, tny location dia. sekali kena macam tu.

thanx dear. =)

nRelate

nRelate