Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, November 1, 2010

do it myself!

before everything, selamat pengantin baru khas buat xora and zaila!!! dua lagi bloggers dah tamatkan zaman bujang. Alhamdulillah. mudah-mudahan bahagia selalu sy doakan. =)

preview project DIY aku yang pertama...

ada ladybird, rama-rama and cendawan dalam 3 plastik berbeza. aku dapat semua ni dengan harga 60 sen, murah kan untuk 30 pieces benda comel2 ni. hehe..

actually, aku rasa the price shud be 20sen for each. and i even highlight it to the salesgirl, masa dia mintak aku 60sen aje.. eh biar betikkan...but then she still cakap, dia ikut barcode. takpelah. ikut sukalah. aku assume rezeki sendiri jelah ni.

kalau tau, aku borong semua. then mark up harga, amacam idea aku?? hihi.

ni gambar lepas benda-benda kecik ni terlepas dari karung masing-masing...ade seekor rama-rama tersisih, tengok tu.... hohoho. ok abaikan, tak kelakar!


at the backside, ada double sided tape berbentuk bulat, macam dekat cendawan yang aku purposely terbalikkan tu.. aku akan attach benda ni pada sesuatu. hoho..

tak sabar nak DIY!

5 comments:

macemellow said...

dear, beli katne tu? murah giler!! comel plak tu.. huhuhu. nk diy juge~ ^_^

SiMply NaD'Honey said...

wahhh cantik la....beli kat ner yerk??durruz...kiter exchange link yerk...(kat ofis nad ni..takleh appearlak the shoutbox tu..yg tulis kat comment...nad nyer..www.simplynadhoney.blogspot.com)

K.I.N.A said...

wah..durruz da start diy..nk buat ape tu..hehe..suspen2..comel gile..

Durruz said...

macemellow and nad,
i beli dkt fnc.

nad, i dah link u. hehe.

kina,
hehe..baru nk blaja2 diy. dah ade idea, tp xtaula menjadi x. walaupun bnde nye simple sgt aje.hehe

ElyaElmo said...

nk attach kat goodieees or hantaran???tettttttt :P

nRelate

nRelate