Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, November 7, 2010

design cover yasin

Memilih design cover surah yasin,

She sent me 8 sample designs for cover, basically the layout is almost the same, only then the diff on wording

jawi, atau rumi. perkahwinan or pernikahan.

contoh, aku suka layout D, but lagi suka pada wording C, but border simplicity i prefer H.

tetapi MF suka F.

HAHA. camne?

Susah kalau dah dirasuk bridezilla mode.

lagi pasal vendor, akan diceritakan details kemudian!

till next post!

2 comments:

~ mizzAmy ~ said...

itu adalah normal. suka yg tuh sebab tulisan dia, suka yg ni plak sebab color dia. rasanya semua bridezilla pun macam tuh. hahahaha...

Durruz said...

amy, mujur bridezilla mode tak berlarutan. lepas timbang tara, last2 ikut ckp h2b aje.

hehehe...

nRelate

nRelate