Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, November 9, 2010

100 malam

Ok, tak de apa sangat pun nak update,

hehe. cumanya, tinggal 100 hari lagi to the date, insyaAllah.

Dulu masa takde tarikh, aku dok tunggu lagi setahun dari tarikh,

bila sudah setahun dari majlis, tunggu pulak bulan ke 9 dari majlis,

tiba bulan ke-9, menunggu pulak 6 bulan dari majlis,

then looking forward for 3 bulan dari majlis.

sekarang. 100 hari dari majlis.

lepas ni looking forward for 1 bulan sebelum majlis,

dan hari yang dinanti!!

biarlah orang nak kata aku poyo, atau apa sahaja. yang penting aku tau aku tak poyo. wakakaka...

heyyy...ko ingat senang nak sabar macam ni?? :p

9 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

dear nak tanya mne u dptkn wedding ticker ni ye

Durruz said...

hye atiqah,

i amek dkt link ni.

http://www.weddingcountdownwidget.com

=)

slmt mencuba. hihi

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

thanx dear...

fati said...

da masuk tahap 'hari' lagi ni lagi mendebarkann :P

salam B2B

Durruz said...

fati,

salam b2b back!

dah masuk zone menghitung hari.. ececeh..

cik Pbee said...

setuju..setuju bila dah dekat majlisnyer selalu dok kira hari...saya pun setiap pagi mesti bukak blog sendiri..just nak tengok baper hari lagi tinggal... now 8 days more.....cepatnya...rasa macam x sedia lagi huhu

~ mizzAmy ~ said...

ohh dear... 100 days je lagi? mesti tak sabar nak tunggu sebulan kan?

ElyaElmo said...

fuhhh..kejap jee masa berlalu kannnnn

Durruz said...

cik pbee,

lagi 8 hari...wowww!

skang masanya menghitung jam dah dear.. heheh..

amy,
tak sabar ye. rasa xckup kaki tgn dah ni pon ye!

elya,
haah.pantas.. elya wedd bila. durus try cari kat blog. tak jumpe..

nRelate

nRelate