Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, November 5, 2010

banner informative

Sementara menunggu MF datang menjemput, here something i wish to share wif u guys, sepatutnya aku publish siang tadi. tapi MF sampai awal, tak sempat publish...hahaha. layankan jelahhh

Wedding ni, aku attend on last September. Kawan se-uni. at each wedding i attended, mata aku memang selalu meliar, mencari sedikit kelainan, that i could share with everyone.

So, yah...i found it!

After all, bila check kamere, this is the first thing aku tangkap kot. haha. pepe jelah kan...

banner informative ;)

Selalunya, kita letak gambar bride&groom. or kalau yang penyegan letak tulisan sajork. macam aku & MF, tak tau lagi. sebab aku siang-siang dah tolak banner bagi kat dia. so rumah aku macam takda banner, walaupun dengar mak cakap nak. tapi macam malas nak ambil pusing, kalau mak sebut lagi sekali baru aku nak bertindak kot...

so banner di majlis bertandang, sudah diluar kuasa aku...tapi tadi macam dapat idea nak wat banner. tingggg!!! tengok aku nak goda MF ikut cakap aku, gileeeee!!!

i love the idea of gambar both parents diletakkan at the banner as well. so tetamu, not left puzzled...sapa ek parents dia...
yang ni kot. yang tu lah... yang tu...yang tu baru macam muka pengantin. eh sebijikla...sah yang tu!

tahniah macik..

errr...saya bukan mak pengantinn..sy tetamu jugak!.. haaa sudah. blank...
so, i really love this idea. =)

pengantin dan bakal pengantin. =)

5 comments:

Syima Syaz said...

eh btl la....creative!

nYomeL said...

good idea! idea ni mmg sgt informative! sbb slalu kalo pg wedding kawan2 mesti main teka2 mane parents dorang.. huhu.. :)

Jaaja said...

waah. idea banner tu mmg sgt lain dr kebiasaan. :) boleh cuba kalau berminat~.

Salam kenal dr Jaaja. :)

MiSS NaDieYA said...

wahh..bgs btol idea ni..thnks for sharing dear =)

Durruz said...

hye all,

bole praktikkan nnt di wedding masing2,

tapi takot parents kite plak yg segan. haha

nRelate

nRelate