Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, December 28, 2009

a little bit..

sedikit photo di majlis resepsi huda.


review?later-later lah kay. aku adalah tak berdaya hari ini. banyak sangat-sangat call production issue. be aggresive..awwwwuummmmm..bukan yawnnnn...sampai naik berdesing la telinga jawab phone hari ni.

there were few things i like about her wedding. but lain kalilah. tilam bantal memanggil-manggil...

anyway, congratz AyuReq. =)

Monday, December 21, 2009

story wedding lagi....

dari hari tu lagi aku nak upload pasal ni, tapi macam-macam yang berlaku.. maka barulah sekarang ada peluang nak bercerita..

29 nov, aku dan MF ke bangsar.menghadiri kenduri rakanku, Emma. Kenal tahun lepas cmtu, sebab dia vendor kepada project yang aku handle. Lepas dia pindah Maybank, terus tak pernah jumpa dah. Kalau tak dia selalu je datang menempel dekat office ku. sibokk dengan nasi goreng kampung. suke sangat okay. hahaha. topic yang biasa kitorang bualkan,mestilah pasal kerja kan. kata pekerja berhemah (berhemah la sangat :p). dan aku bagai hantu menghantui Emma asyik tanya soalan aje, sebab masa tu aku baru lagi kerja, banyak sangat tak paham..bila Emma resign dari company vendor tu, aku memang sedihlah.sebab rasa makin jauh dari dia... (perlu ke nak rase camni?motifff????)

so dari seminggu sebelum Emma kahwin, aku dah kepoh-kepoh kat office and facebook. punya tak sabar nak jumpa dia.hehe.Aku memang mudah rapat dengan orang provided orang tu dengan aku selesa dengan each other lah kan. Ada jugak yang aku dah berkawan lama, but still macam ada jurang. kurang chemistry kot. bukan takda langsung, sebab dah berkawan bertahun takde chemistry tu memang tipu namanya..

so berbalik kepada kenduri Emma,

ini kad undangan,

i love the idea of having pocket map. sangat sempoi ;)
tak payah bawak kad, bawak map nye sajork. kalau malas lagi, bole lipat map masuk dalam purse aje..hehehee..tapi janganla malas sangat, sian map tu jadi mangsa.huuu~

huda-emma-aku
masa ni huda tengah berdebar tunggu turn dia. aku pulak, dok belakang emma supaya nak nampak kurus.jadi makin gemok adalah. damn sungguh!

wedding Emma theme pakaian adalah ala-ala jawa. cantikkan?nyaris tak gugur bunga rose dia aku langgar.

emma & suami

huda dan tunang suami.

cuba tengok belakang dorang, ade belon. aku terlupa nak ambil gambar. tapi aku sangat suka..ada belon sepanjang laluan masuk kereta ke tempat parking. kaler: silver & pink.

aku dan MF, sama chubby, sama padan..kan MF?

aku memang suka menyorok di belakang-belakang. supaya nampak lagi kecil. tapi macam tak berjaya je... mayb baju ni kot yang buat aku gemuk...alaasannnnn!!!!!






Saturday, December 19, 2009

when 2 become 1, and there are 4 more to go

i'm still not in the mood. tapi biarlah, membiarkan blog ini usang dan kusam adalah tidak adil untuk diri sendiri. terima kasih rakan-rakan yg memberi semangat n memberi ucapan takziah, di kalangan bloggers mahupun di dunia sebenar. Mudah-mudahan rohnya dicucuri rahmat.Amin..

so,back to the topic..

semalam adalah kendurinya si anak dara bernama Huda. Finally, a big relief for her. after bersusah payah for 1 year macam tu, she is finally married to the one and only, Fadzli Khairi. Sejarah pencintaan?? haa, yang tu kena tanya dia sendiri ok.hohoho. Tapi yang pasti RHB lah paling berjasa,menemukan dua mempelai ni..

sebagai kawan yang sangat suka semak dalam hidup huda, and tak henti-henti sebok hal preparation dia, aku muncul kat rumah dia di malam terakhir dia bergelar Cik. Balik kerja terus straight ke rumah dia. Kononnya nak menolong, hehe..tapi datang makan lagi ada. hoho. Ini adalah sedikit hasil tangan aku yang tak seberapa and berbau sate (sebab dia jamu aku sate, jadi bau sate lah kan...kalau ciken chop...sedap sikit bau nyerr :p . oh demand pulakkk)

bunga tu di buat sendiri oleh mama Huda, aku tolong tang coklat tu aje.Haha.memang tak seberapa and tak layak dibanggakan...wooot.

Hari esoknya,

Huda,sebelum nikah.

Mekap yang natural and soft aje. Sesuai dengan suasana nikah. Tapi huda herself memang sudah sedia cantik orangnya. Layan lah sikit gambar akak kita ni before nikah. Muka control nervous. :p

off white in beaded chiffon.
Tok kadi dah panggil.

Anyway, tok kadi dia sangat-sangat kelakar. Aku asyik gelak aje kat belakang. Suasana lebih harmoni and kurangla sikit nervous pengantin..(ke tambah nervous?haha). Siap usik suami Huda lagi.bagusnya tok kadi ni... ade datang nikahkan orang shah alam x? heehee~

dengan sekali lafaz... waahh tahniah huda.ko sudah sah bersuami!!
maka dengan itu, satu sudah bersuami hanya tinggal empat lagi to go... (oh,banyak tu.haha.)

huda and suami, happy couple.


the four more to go dengan sang pengantin. dah macam dinosour dah masing-masing dok depan tu... fazlin adalah muka lapar okay.. :p

okay, will blog more about her reception. daa~









Thursday, December 10, 2009

pause

i dont feel excitement of own wedding anymore. will stop writing for awhile. until the mood is back.entah bila.

alfatihah buat my future mother in law. Semoga rohnya aman di sana..Amin.

MF,semoga awk kuat and tabah.love u.

Wednesday, December 2, 2009

for her,

ini kami

Semalam we did some small celebration for Ayu.

It was planned a week before. Lucky, i was on leave on tuesday, so quickly bought balloon,cake and etc for the celebration that night.

Me and Mai met this girl @ Alamanda for Karoke. We even paw her to pay for karoke session. she was totally annoyed that time.tapi kami biarkan saja. jahatkan?hehe.in the midst of session, Mai cepat-cepat cabut pergi order pizza.Ayu mengadu lapar, but we ignored her. Cakap kueh lebih meeting Mai banyak kat bilik, makan kat bilik jelah nanti. Hehe. Satu lagi perkara jahat kitorang buat, we even pakat with Dalila, cousin Ayu untuk tipu dia.hehehe... so right after karoke, aku and mai quickly go to pick up pizza. masa tu tinggalkan ayu and dalila kat belakang.janji jumpa kat bilik aje!

jahat gila...jalan laju-laju.tamo die tau plan kitorang.kecian jugak kat Ayu time tu, memang jahat la kitorng.hahaha

on the way, i keep smses dengan dalila. hahaha. suruh dia ajak Ayu pergi watson bagai-bagai.so that diorang sampai lambat kat bilik...and mai pulak terpaksa la drive laju-laju.hahaha

aku and mai sampai dulu (of course!), and dapat msg dari ayu, tak jadi datang!!! haaaaa? cepat-cepat mai call and pujuk dia. haha.tau kau cuak!masa nak kenakan orang laju jek....seb baik dia datang jugak,mayb frust sebab kitorang pakat blah je lepas karok tadi la ni..hahahah.

so, supriseeeeee!

Nasib baik ada Dalila, tolong kasi kad ni bila dorang sampai dekat hotel.
muka Ayu yang terkejut.haha..supriseeeee!
naik stage untuk pakai crown.hehe..

two bestie
Queen of the day!

nyumiessss~aku and mai sebelum kejahatan bermula.hahalove~
cian mai tiup, aku tolong tengok jeee...fail bab2 tiup belon niiii.hehehe.

Jenny, and Dalila were so shy, tadak gambar mereka.

Selamat berkahwin Ayu.hehe~

Thursday, November 26, 2009

Go green..

Whenever we discussed about wedding theme colors,

he will always end up picking green for his side. that's his fave color. and i will argue not to have hijau pokok pisang at the wedding. seboleh-bolehnye memang aku tak mahu green color, lebih-lebih lagi hijau pokok pisang terang tu.hehe

if tanya aku, i will go for soft green or dark green. yang ni lah yang paling i can tolerate with.hehehe...

from local, tak jumpa lagi hijau yang berkenan di hati. haruslah kena ke butik kan...



hijau macam atas ni okay tak MF?


i already show my simple sketch on our nikah pelamin and my nikah outfit to MF. dia nampak macam ok je. so hunting for a good tailor and good bargain as well. hope to find one. tight budget on nikah outfit. and pelamin nikah, i plan to deco it myself aja. seems benda tu simple aja...lepas ni kalau jumpa barang-barang deco tu i sambar je...karang tangguh tak jumpa dah pulak.leceh.


p/s: when actually do guys start place booking?1 year before? lagi setahun to my wedding, kalau dah berkenan tu, should i wait until 6 months left or terus bookkkkk??? opinion appreciated.Thanks.

Wednesday, November 25, 2009

to her,

i already typed in something on notepad.

erased.

then type again.

erased.

urghhhhh. i'm not good in conveying something related to emotion.


last night adalah malam terakhir we stayed as roommates. one of the room members is getting married this december. (i have yet to receive your card dear, mana??heehee).

i wish her all the best in life.and happy always with her husband.

to ayu,

“When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look beside you and your best friends will always be there for you.”

p/s: dont worry kay, i will take care of ur maisarah~ =).


Friday, November 20, 2009

masalah berat badan

www.pictures-of-kittens-and-cats.com

Maybe i pampered myself too much.

I don't have enough determination. Not enough strength to against my own desire.

sighhhh....

today i had another jamuan at office. makan hingga senak perut. susah nak bernafas. nak drive balik kerja pun takde kekuatan.macam mana nak tahan, ada kambing golek, aiskrim goreng..my all time favorite food.

my girlfriends yang lain pun dah sound. and even si fakri panggil aku lori. but that doesn't make me stop. not at all. kambing sahaja 2 pinggan.tau kenapa aku berhenti makan? sebab aku pergi ambil ais krim goreng ( for the second round ok?!) sambil tersengih-sengih depan tu, sekali bro tu cakap ais krim goreng dah abes. TAPI, aku konar pegi amek teh tarik..ape maknanyeee tuuu????

aku memang food lover yang tegar!!! setiap kali aku suap makanan dalam mulut, lupa semua treatment kat mary chia. lupa promise made to my girlfriend: akan kurus dalam 3 bulan.lupa MF yang asek suruh jaga diet. LUPA.LUPA..LUPAAA

i will end up losing no weight if this attitude continue.

esok my third treatment @Mary Chia.takut.they are so strict to me.there's one beautician tu membebel sepanjang treatment sebab aku tak jaga makan.in a way memang sangat-sangat bagus la. barulah beringat sikit kalau asek kena marah. huuuu~

Thursday, November 19, 2009

Photographer

despite numerous feedbacks from bloggers regarding PP @ PWTC the other day, i as well have my own comments on that.to be true, that was my first time went to PP. for me the floor plan tersangat-sangat sempit. i went to dslr exhibition at mid valley before, we have ample space to move here and there.siap boleh posing-posing tangkap gambar. tapi PP haritu, i was so frustrated sebab nak jalan pon berlanggar with each other. even pasar malam pun not as bad as that. MF said, eh sempitnya... i simply replied,memang macam ni kot. because i have nothing else to compare with.
when i read through Ann's blog , only then i realize memang betul-betul teruk floor plan kali ni.huu~

even with a few disatisfactions with some vendors, i managed to find some attractive product there. g.i photoshoot. if u have experience working with them, kindly share~. among all of the photogs there, this one attract me the most. not due to the price. but more to the quality and skills they have in taking photo.since i'm also doing photography as hobby, consider i'm in the same field with them, and have some knowledge in valuing the quality.but of course the chosen album only will be shown to the public. still need to do some small investigation on this photog.i do participate in wedding photography last time, but it just stopped. ;)

some tips that you can apply, look at the sharpness, colors,bokeh, and motive of the photo. because i believe, a photo must have a special motive behind it, only then it can convey correct message to the viewers.kalau boleh, try to look for someone around you yang biasa tangkap gambar. they usually know what is wrong with the photo and boleh bagi opinion to take or not to take the photog. of course theres nothing perfect, but as much as possible we want to minima imperfection dan biarlah berbaloikan.

for me, too much editing will spoil the photo itself. dah tak nampak hidup and natural.but that's totally depends on you.suka yang bagaimana~

ohh, im nothing, but to share my opinion in photography.plus, im learning as well. heehee~.

happy hunting photographer~!

p/s: dan saya benar-benar jatuh hati dengan jahitan baju Omar Ali.hehehe~ kemas dan terletak!!

Wednesday, November 18, 2009

hepi-hepi

hari tu pergi recee alternative way to our future house. since highway will cost us rm3.00 for one way.so we decided to recee alternative way with guide by one of my officemate.

good point, we managed find a way to reduce some cost for toll, and it is not that far from kalau ikut jalan dalam. but, jalan dalam ni kurang maintenance, there were some parts lampu takde lagi. which a bit gelap and sunyi lah kalau lalu malam-malam.and lubang sikit-sikit. so for case like this, driving malam-malam, mayb it shouldnt be tolerate with my safety. but deep inside, i prayed jalan tu akan bertambah baik when we move-in in future.

i was totally suprised to see my own house dah naik. seriously tak percaya. last visit September macam tu, hanya phase 1 yang diorang tengah pasang bumbung...mine, phase 2, at the back takde apa-apa lagi.hehe..


walaupun sakit hati dengan perjalanan beli rumah ni, tapi sedikit lega bila tengok rumah dah naik. harap semuanya berjalan lancar.amin. the one in green adalah phase 1. ;)


alang-alang dah sampai sana, we pay some visit to the show house. tengok 1000x pun tak puas lagi..

our biggest problem in future,and have yet to find the solution..


nampak tak betapa tingginya syiling dia. huuuu~
ayu & mai suggested to build some kind of loteng dekat situ. BUT, roughly the cost is around 50K..
tak koser okay! hahaha....memang cantik, but dont have enough fund for that yet.

Sunday, November 15, 2009

tentang makanan

last week, ayah bawak pergi sahara tent dekat seksyen 9, shah alam. its a fully arabic style restaurant. sempena hari jadi aku and adik beradik lain. ramai sangat pulak yang lahir bulan 11 dalam famili aku. if you are looking for something yang fully arabic, boleh la cuba tempat ni. dari decorations sampai ke pelayan, semua pun ala-ala arab. food jangan cakapla, memang feel masa makan..ala-ala dah terbang timur tengah sekejap aku rasa.hehe. siap pasang lagu arab lagi.

masa tu terlupa nak bawak kamera, so layan some google pics jelah ye.



cantikkan decoration dia, siap boleh terfikir nak buat wedding theme camni lah. haha. tapi udah-udah lah berangan kan...what i like most dia punya roti..perhhhh..mula-mula masa dia letak dalam bakul roti tu, kitorang dok pandang sesama sendiri. boleh habis ke ni???banyak sangat-sangat. tapi bila dah rasa, tak cukup sekeping okay. roti nipis ala-ala cam roti nan, tapi garing and sedap.



nampak tak roti dia kat hujung belah kanan? nak jugak letak gambar.ya ampun. :p menyesal tak bawak kamera sendiri.tsk.

and dapat hadiah special dari mak. hehe. thanks mak & ayah!love yaaa~

ayu and mai (rumet) pun ada buat some suprise, bagi kek after 5 hari. hehe...thanks kamu bedua. memang menjadi lah suprise ni, sapa sangka after 5 hari baru dapat kek kan?hehehe... tahun depan ayu dah pindah kahwin, sapaaa nak pegi beli kekkkkk?? mood sedeh tetibe. =(

jumaat lepas gathering ITD (IT Division) kat Shogun 1Utama(shogun lagik, last year pun shogun) nasib baik food dia sedap, nyummy2.. layanss..especially sotong cheese dia...dua kali aku pegi amek. memang marvelous okeh..tapi gambar food aku x amek la. tak sempat :p

food dia gile-gile punya banyak, sampai bila nak balik tu, aku jerit, waaa...yang ni aku tak makan lagi. tak nampak pun tadi.rambang mataaa..konsep japanesse buffet. tapi 1Malaysia punya. semua benda ada. just sumbat je sampai tepu.price range bawah seratus kot *xtau harge tepat sebab company yang bayar*, sekarang ada discount kalau tak silap.


us~

with big bos ;)

yours trully menang cabutan bertuah. rebate jusco rm20. lalala~ . 2 tahun berturut-turut. hadiah yang sama pulak tu. suke~! ngidam nak percutian 3D2N tu. ngehngeh.

yang ni, dah cam muka opera cina dah aku posing. hehe. ni gara-gara sebok nak bergambar mamat ni lah. :p

banyak lagi nak update, till the next post!~

Friday, November 6, 2009

terima kaseh

i turned 23 yesterday.hehehe.

MF cakap aku semakin tinggi lepas dah masuk 23 ni,hehe. macam tu pulak. Thanks to him, for our small celeb.

lahir akhir tahun camni lah, orang dah nak masuk 24, kite baru 23. ;)

Thanks to all for all the wishes.





kami dan kami only ;)

Sunday, November 1, 2009

cerita lama

hari tu balik rumah, ingat nak ambil gambar merisik dulu dalam laptop ayah. gambar dah dipindah dalam external hardisk.sedeh, sebab sudah corrupt. tak tau ayah masih simpan lagi tak gambar merisik dalam laptop dia. gambar konvo haritu pun tak tau ade lagi tak...menyesal tak ambil awal-awal and bagi MF.kalau tak mungkin MF ada gambar tu sekarang.walaupun tak banyak,at least ada.

dah 7 bulan merisik, tapi masih belum ada apa-apa progress. haritu dua-dua pihak dah setuju kami akan bertunang and berkahwin pada hari yang sama. sebab parents & nenek aku tamo aku kahwin sama tahun dengan angah. jadi memang sampai 2 tahunlah aku dalam status merisik kat ticker tu nanti.hehehe.

dulu kami plan nak kahwin June 2010, tapi wedding angah ditangguh ke 2010. so kami postponed to 2011. jadi sekarang memang agak bosanlah sebab tak bole buat apa-apa persiapan lagi, sebab terlalu awal. and sebab malas pun ye jugak.hehehe.

tak sabar nak masuk 2010, bila dah 2010 cepat je dah 2011..yeaayyy.hehehe...excited terlebih.

ni aja gambar yang ada, sebagai kenangan. box pink tu MF bagi masa merisik =)

Friday, October 30, 2009

alkisah

punca asal kemarahan aku aku hari tu.

sehingga tersasul sampai terkeluar f word.mujur tak tercarut-carut aje depan lawyer tu. walaupun hati rasa sebal and kesal, layan jelah lawyer tu membebel cerita masalah dia pulak, masalah kite ni???

jumaat lepas (23/10), lawyer aku call. tanya sapa nak bayar dia untuk loan agreement.i felt so irritated actually that time.we bought the house around May, and as far as i remember S&P and Loan agreement will be paid by developer. because, masa aku beli rumah tu it was under promotion period. developer janji akan bayar for these. but then, die call lagi tanya sape yang akan bayar. I said clearly again, ni developer yang akan bayar. and dengan cara mendesak tanya aku, kalau developer tak mau bayar macam mana, you sanggup bayar tak.i felt so uneasy this time. sebab ini pun aku dah mention die, kalau developer tanak bayar, i'll pay you. takkan lah aku nak biar rumah aku stuck in the middle macam tu kan.sebab tak nak bayar, apa-apa pun tak dapat. and then die bgtau, u punya MOT(memorandum of transfer) and Title tak dapat lagi tau..

ok.ok.aku cube bertenang, sebab aku tak tau ape kejadahnya bende tu. so die explain, kiranya proses tukar nama tak settle lagi.reason dia, lawyer developer tak bagi lagi part diorang and dia tak boleh proses..

she even mentioned, aku nanti kena penalty tau sebab hal ni. penalti ape jadah pulak ni, orang lain yang tak siapkan, aku pulak ke kena penalty. panas aje hati. worst part is, dia cakap..next week due tau dik..ni buat aku betul-betul hangin. dah nak due baru nak bgtau aku ke. nak push pun tak dapat dah.

so i called developer's lawyer. asking. dia cakap die tak dapat proses, sebab developer tak bagi info lengkap. and info nya adalah geran tanah... dia cakap developer tu hilangkan geran tanah original aku. gile!! ni memang aku hangin satu badan lah kan.macam mana geran original boleh hilang pulak.mmg funny okay!~ dont u have any better joke than this.huhh..aku terus call person in charge, aku tanya, betul ke dia hilangkan geran aku. selamba je dia jawab, tak..tak..sekarang company ada masalah dalaman.dia janji akan settlekan hari isnin berikutnya (26/10). ok fine.

hari isnin, aku call lawyer developer.amacam,dah dapat ke geran tanah tu. memang kelakar, dia cakap developer tak jumpa lagi geran aku. that's it.aku memang geram. sebab lawyer ni dah mintak geran tanah aku dari sebelum puasa lagi,just imagine.apa yang person in charge tu buat aku tak tau lah.dah berbulan-bulan, tak jumpa takkan nak tunggu due date ni baru nak sibuk. aku dengan lawyer tu tensen aje. lawyer tu lagi tensen kot, sebab die dok follow up berbulan-bulan akak tu boleh asek bagi alasan itu ini aje.

then aku terus akak tu, pandai dia pusing-pusing. tengah borak-borak dengan aku, boleh pulak panggil " khalid mana, khalid mana khalid." masa tu aku tak sedar lagi apa dia cuba buat. "akak dah bagi details kat khalid,khalid tengah uruskan" katanya.lega sikit hati aku.

then terus call lawyer inform."khalid tengah uruskan dia cakap",kata aku.

selumber aja lawyer tu jawab,"aik,khalid pulak.hari tu azhar.."

i smell something fishy here. and sudah rasa pelik and tak sedap hati.after that, lawyer tu follow up semula. and call me back cakap geran tu memang takda. understood. budak macam aku ni senang-senang aja orang pusing-pusing cakap. then aku i called her back...

laju je tau die jawab, "akak dah pass pada en nazri. die on the wayke pejabat tanah uruskan.ni no phone die.."laju okay die cakap.aku aku tak sempat tanya pepe

terus aku call si nazri ni,bantai teruk-teruk.panas hati lah kan.siap komplen kenapa tak buat awal-awal.hari ni dah last day baru nak buat. nazri yang tak tau menahu ni jawab, "sy pun tak taulah.baru hari ni dia pass kat saya"

"tapi lawyer kan dah mintak dari sebelum puasa."aku dah penuh emosi masa tu.

enuff said.orang tu yang tak buat apa-apa. dah due baru nak hantar staff pegi check dekat pejabat tanah....speechless ok. tak terkata apa-apa.unacceptable!!

terus texted my agent.beritau masalah ni.die jawab, "sy pun baru dapat tau hal ni. esok i follow up, sebab hari ni N9 cuti"

heck.i'm clueless.pejabat tanah mane yang dorg pegi tu kalau N9 cuti?????!

aku tak tau apa status rumah tu sekarang.malas nak pergi tanya. denda ke apa ke.malas nak pikir.wat panas hati aja...


be careful evryone~ *jangan terkena macam kami*

=(

Monday, October 26, 2009

bad temper

Yes, I am.

Kalau ikutkan hati, memang dah kensel dah.

Huh.memang sungguh-sungguh panas baran aku ni.

Sigh.What a bad day....tak boleh diceritakan lagi. Memang sangat-sangat panas hati. Perkataan pertama aku sebut lepas letak phone tadi adalah, f word.

memang marah betul lah ni.

Friday, October 23, 2009

fun fair?

i really miss photography..

serious shit, i cant handle this feeling. SAYA MAHU PERGI MENEMBAK!

been months i didn't go for photography outing.

i want to do some candid photography, i had it enuff of taking pose photos.

i want to go outing. PERGI MENEMBAK secare free-will.


anyone know where can i find fun fair around KL ni? mau tangkap gambar fun fair...


HUWAAAA.tolonggggggggg.

-depressed-

Tuesday, October 20, 2009

edisi bosan

keseluruhan entri ni adalah membosankan. *nampak sangat aku tade pe nak update*

dah lame sebenarnya tak keluar dengan MF. dapat jumpa sekali sekala macam ni seronok jugaks.hehe



dalam perjalanan, MF drive. aku goyang kaki tangan tangkap gambar sebelah dia. cuma tolong tutupkan cermin tingkap lepas dia bayar tol aje.tapi kadang-kadang aku lupa jugak nak buat tugas yang satu ni. satu lagi, kena tolong ambil duit syiling.tugas paling penting, melalak dalam kereta.heehee.yang ni tak pernah lupa!

kitorang bukan pergi mana pun, mid valley aje. tapi seronok wooo...ade sales gile2.beli la sikit-sikit, rasa berdosa pulak kalau tak beli kan kalau dari 99 jadi 25 ~

pukul 5 baru makan, krok-krek dah perut. tapi memang tak kisah, kenyang tengok-tengok baju dah. plus, pagi tu dah makan nasi lemak dekat mamak. tak sedap sangat macam mamak dekat rumah ni yang aku selalu pergi dulu, tapi mamak dekat rumah ni kotorrr...yewww.lepas kantoi kotor memang tak lalu dah anak tekak aku nak telan, anak mata nak tengok..

bermulalah sesi camwhoring tahap gedix, kata bosan tunggu food. camni lah kan...







tengok bola jap la, buhsan dah posing.



ni lah MF saya!



aku amek ni, Fajita Trio. nyummy gile roti pita dia...memang tak boleh lupaaaaa



ni MF punya, tak tau pe nama dia.hehehe. tapi yang pasti ikan dia sedap.lembut aje. aku rasa dia pakai ikan talapia kot. based on the taste itself.

sementara tunggu desert, camwhore lagii...


brownies ape tah.lupa!hehe



okay muka kenyang. bole balikkkkk!!!!!

sebelum balik sempat beli alat mekap sikit.muka dah kusam and pucat sangat.

nRelate

nRelate