Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, December 21, 2009

story wedding lagi....

dari hari tu lagi aku nak upload pasal ni, tapi macam-macam yang berlaku.. maka barulah sekarang ada peluang nak bercerita..

29 nov, aku dan MF ke bangsar.menghadiri kenduri rakanku, Emma. Kenal tahun lepas cmtu, sebab dia vendor kepada project yang aku handle. Lepas dia pindah Maybank, terus tak pernah jumpa dah. Kalau tak dia selalu je datang menempel dekat office ku. sibokk dengan nasi goreng kampung. suke sangat okay. hahaha. topic yang biasa kitorang bualkan,mestilah pasal kerja kan. kata pekerja berhemah (berhemah la sangat :p). dan aku bagai hantu menghantui Emma asyik tanya soalan aje, sebab masa tu aku baru lagi kerja, banyak sangat tak paham..bila Emma resign dari company vendor tu, aku memang sedihlah.sebab rasa makin jauh dari dia... (perlu ke nak rase camni?motifff????)

so dari seminggu sebelum Emma kahwin, aku dah kepoh-kepoh kat office and facebook. punya tak sabar nak jumpa dia.hehe.Aku memang mudah rapat dengan orang provided orang tu dengan aku selesa dengan each other lah kan. Ada jugak yang aku dah berkawan lama, but still macam ada jurang. kurang chemistry kot. bukan takda langsung, sebab dah berkawan bertahun takde chemistry tu memang tipu namanya..

so berbalik kepada kenduri Emma,

ini kad undangan,

i love the idea of having pocket map. sangat sempoi ;)
tak payah bawak kad, bawak map nye sajork. kalau malas lagi, bole lipat map masuk dalam purse aje..hehehee..tapi janganla malas sangat, sian map tu jadi mangsa.huuu~

huda-emma-aku
masa ni huda tengah berdebar tunggu turn dia. aku pulak, dok belakang emma supaya nak nampak kurus.jadi makin gemok adalah. damn sungguh!

wedding Emma theme pakaian adalah ala-ala jawa. cantikkan?nyaris tak gugur bunga rose dia aku langgar.

emma & suami

huda dan tunang suami.

cuba tengok belakang dorang, ade belon. aku terlupa nak ambil gambar. tapi aku sangat suka..ada belon sepanjang laluan masuk kereta ke tempat parking. kaler: silver & pink.

aku dan MF, sama chubby, sama padan..kan MF?

aku memang suka menyorok di belakang-belakang. supaya nampak lagi kecil. tapi macam tak berjaya je... mayb baju ni kot yang buat aku gemuk...alaasannnnn!!!!!






4 comments:

ctfza said...

durruz.. sy iklankan blog awk kat blog "its time for Q&A" ye.. iklankan pasal card yg awk dapat tu.. yg map di asingkan tu .. ;-)

Fuchsia said...

sweetnya kad tu durruz. mmg lawa btul. your card design camne nanti?

Durruz said...

ctfza,

hehe.thanks iklan. the card act was designed by my friend herself. kalau berminat bole dptkan no contact dia dr i kay. =)

fuchsia,

hehe.btol, mmg sweet. i got something in mind jgk la tentang design card. tp kena cari pencetak yg sesuai. heehee...

littlemissannie said...

hi..nak contact ur fren,,nak buat wedding card dari dia la..(anne) pu3anne@gmail.com

nRelate

nRelate