Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Saturday, December 19, 2009

when 2 become 1, and there are 4 more to go

i'm still not in the mood. tapi biarlah, membiarkan blog ini usang dan kusam adalah tidak adil untuk diri sendiri. terima kasih rakan-rakan yg memberi semangat n memberi ucapan takziah, di kalangan bloggers mahupun di dunia sebenar. Mudah-mudahan rohnya dicucuri rahmat.Amin..

so,back to the topic..

semalam adalah kendurinya si anak dara bernama Huda. Finally, a big relief for her. after bersusah payah for 1 year macam tu, she is finally married to the one and only, Fadzli Khairi. Sejarah pencintaan?? haa, yang tu kena tanya dia sendiri ok.hohoho. Tapi yang pasti RHB lah paling berjasa,menemukan dua mempelai ni..

sebagai kawan yang sangat suka semak dalam hidup huda, and tak henti-henti sebok hal preparation dia, aku muncul kat rumah dia di malam terakhir dia bergelar Cik. Balik kerja terus straight ke rumah dia. Kononnya nak menolong, hehe..tapi datang makan lagi ada. hoho. Ini adalah sedikit hasil tangan aku yang tak seberapa and berbau sate (sebab dia jamu aku sate, jadi bau sate lah kan...kalau ciken chop...sedap sikit bau nyerr :p . oh demand pulakkk)

bunga tu di buat sendiri oleh mama Huda, aku tolong tang coklat tu aje.Haha.memang tak seberapa and tak layak dibanggakan...wooot.

Hari esoknya,

Huda,sebelum nikah.

Mekap yang natural and soft aje. Sesuai dengan suasana nikah. Tapi huda herself memang sudah sedia cantik orangnya. Layan lah sikit gambar akak kita ni before nikah. Muka control nervous. :p

off white in beaded chiffon.
Tok kadi dah panggil.

Anyway, tok kadi dia sangat-sangat kelakar. Aku asyik gelak aje kat belakang. Suasana lebih harmoni and kurangla sikit nervous pengantin..(ke tambah nervous?haha). Siap usik suami Huda lagi.bagusnya tok kadi ni... ade datang nikahkan orang shah alam x? heehee~

dengan sekali lafaz... waahh tahniah huda.ko sudah sah bersuami!!
maka dengan itu, satu sudah bersuami hanya tinggal empat lagi to go... (oh,banyak tu.haha.)

huda and suami, happy couple.


the four more to go dengan sang pengantin. dah macam dinosour dah masing-masing dok depan tu... fazlin adalah muka lapar okay.. :p

okay, will blog more about her reception. daa~









3 comments:

faratul said...

loh.. fazli tu my junior back in mrsm tdk! aka ice kan??

Durruz said...

faratul,

haah.exactly. aka ice..keciknye dunia.tmbh2 ade blogging world skang, tmbh kecik jadinye.hehehe.

faratul said...

tu la psal.. smalll world. btw link u ye!

nRelate

nRelate