Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, November 6, 2009

terima kaseh

i turned 23 yesterday.hehehe.

MF cakap aku semakin tinggi lepas dah masuk 23 ni,hehe. macam tu pulak. Thanks to him, for our small celeb.

lahir akhir tahun camni lah, orang dah nak masuk 24, kite baru 23. ;)

Thanks to all for all the wishes.





kami dan kami only ;)

5 comments:

Ini Blog AnakPakWahab said...

hepi belated bday,sis~ (^_^)
sweet 23...
may allah alwiz bless ur life!

Fuchsia said...

hepi besday to u... and to me.
hiks

nad nazira said...

hepi belated Bday!!!!

Haliza said...

happy belated birthday :)

Durruz Azam said...

thanks kwn2 ;)

appreciate it. ngeee~

nRelate

nRelate