Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, November 26, 2009

Go green..

Whenever we discussed about wedding theme colors,

he will always end up picking green for his side. that's his fave color. and i will argue not to have hijau pokok pisang at the wedding. seboleh-bolehnye memang aku tak mahu green color, lebih-lebih lagi hijau pokok pisang terang tu.hehe

if tanya aku, i will go for soft green or dark green. yang ni lah yang paling i can tolerate with.hehehe...

from local, tak jumpa lagi hijau yang berkenan di hati. haruslah kena ke butik kan...



hijau macam atas ni okay tak MF?


i already show my simple sketch on our nikah pelamin and my nikah outfit to MF. dia nampak macam ok je. so hunting for a good tailor and good bargain as well. hope to find one. tight budget on nikah outfit. and pelamin nikah, i plan to deco it myself aja. seems benda tu simple aja...lepas ni kalau jumpa barang-barang deco tu i sambar je...karang tangguh tak jumpa dah pulak.leceh.


p/s: when actually do guys start place booking?1 year before? lagi setahun to my wedding, kalau dah berkenan tu, should i wait until 6 months left or terus bookkkkk??? opinion appreciated.Thanks.

3 comments:

NurulShigim said...

hi dear :-)

to Durruz : hi dear :-)

i pernah sekali order dgn kak izan tudung beauty...

own, price mengikut design, material yg digunakan...depends on u..mengikut citarasa dan keselesaan masing2 :-)

leh try search die kat blog ngan fb. leh deal dgn die u nak mcm mane...

anyways, tq jengah blog sy :-)

seperti sy, sy dah booking butik pengantin 6 bln awal dr tarikh majlis. sbb kebiasaannya, nak buat baju pengantin yg baru,itu dan ini..dlm mase 3 bln,dah nak kene settle down..mane la tau kan, ape2 terjadi2..baju tak siap ke ,ape ke...so dlm mase tu, kite kene sentiase follow up.

dlm setahun tu maksudnya, u leh survey byk butik pengantin sbb pakej2 perkahwinan tak semua sama kan...mengikut bajet perkahwinan awak.

NurulShigim said...

sy suke dark green,pic num 3..ape kate u leh combine dgn color lain...means...with cream? silver? ade idea lain?

dulu, kwn i suggest i guna color tu..sbb tak ramai org guna...but Mayayang,kulitnye tak sesuai dgn color mcm tu..

mase tu i jalan kat jln tar, kedai kain ke butik pengantin.xigt..mmg ade color mcm tu..cantek tau.

Durruz said...

nurulshigim,

thanks 4 da info psl veil tu. and thanks sbb bg info psl booking tu.hehe..

tuh la,sy pun suka kaler no 3.tp MF macam xsuka jek..sigh.kena cari hijau lagi la gamaknye.

nRelate

nRelate