Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, November 1, 2009

cerita lama

hari tu balik rumah, ingat nak ambil gambar merisik dulu dalam laptop ayah. gambar dah dipindah dalam external hardisk.sedeh, sebab sudah corrupt. tak tau ayah masih simpan lagi tak gambar merisik dalam laptop dia. gambar konvo haritu pun tak tau ade lagi tak...menyesal tak ambil awal-awal and bagi MF.kalau tak mungkin MF ada gambar tu sekarang.walaupun tak banyak,at least ada.

dah 7 bulan merisik, tapi masih belum ada apa-apa progress. haritu dua-dua pihak dah setuju kami akan bertunang and berkahwin pada hari yang sama. sebab parents & nenek aku tamo aku kahwin sama tahun dengan angah. jadi memang sampai 2 tahunlah aku dalam status merisik kat ticker tu nanti.hehehe.

dulu kami plan nak kahwin June 2010, tapi wedding angah ditangguh ke 2010. so kami postponed to 2011. jadi sekarang memang agak bosanlah sebab tak bole buat apa-apa persiapan lagi, sebab terlalu awal. and sebab malas pun ye jugak.hehehe.

tak sabar nak masuk 2010, bila dah 2010 cepat je dah 2011..yeaayyy.hehehe...excited terlebih.

ni aja gambar yang ada, sebagai kenangan. box pink tu MF bagi masa merisik =)

4 comments:

cik eja^_^ said...

:)
lambat lagi yerk..
tak per boleh laa survey kan :)

fikaryna79 said...

hmm..durruz bole survey2 n dan sgt kumpul duit..dgn jaya nyer..huhu..

botolbiru said...

chayok2.
hahah alaa kejap je 2011
aku pon xsbr korg kawen.boleh?
hahaa

Durruz said...

eja,

haah.serveyyyy smpi muntah.hehhehe

fikaryna,

tu la mslh terbesar, dah kumpul, kasik keluar belanja. takde disiplin tols..huuu

botolbiru,

haha.aku lg tak saba..wakakaka.tp next trip ke mane ye? kuantan-manjong..oucchh..i like!

nRelate

nRelate