Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, November 15, 2009

tentang makanan

last week, ayah bawak pergi sahara tent dekat seksyen 9, shah alam. its a fully arabic style restaurant. sempena hari jadi aku and adik beradik lain. ramai sangat pulak yang lahir bulan 11 dalam famili aku. if you are looking for something yang fully arabic, boleh la cuba tempat ni. dari decorations sampai ke pelayan, semua pun ala-ala arab. food jangan cakapla, memang feel masa makan..ala-ala dah terbang timur tengah sekejap aku rasa.hehe. siap pasang lagu arab lagi.

masa tu terlupa nak bawak kamera, so layan some google pics jelah ye.



cantikkan decoration dia, siap boleh terfikir nak buat wedding theme camni lah. haha. tapi udah-udah lah berangan kan...what i like most dia punya roti..perhhhh..mula-mula masa dia letak dalam bakul roti tu, kitorang dok pandang sesama sendiri. boleh habis ke ni???banyak sangat-sangat. tapi bila dah rasa, tak cukup sekeping okay. roti nipis ala-ala cam roti nan, tapi garing and sedap.



nampak tak roti dia kat hujung belah kanan? nak jugak letak gambar.ya ampun. :p menyesal tak bawak kamera sendiri.tsk.

and dapat hadiah special dari mak. hehe. thanks mak & ayah!love yaaa~

ayu and mai (rumet) pun ada buat some suprise, bagi kek after 5 hari. hehe...thanks kamu bedua. memang menjadi lah suprise ni, sapa sangka after 5 hari baru dapat kek kan?hehehe... tahun depan ayu dah pindah kahwin, sapaaa nak pegi beli kekkkkk?? mood sedeh tetibe. =(

jumaat lepas gathering ITD (IT Division) kat Shogun 1Utama(shogun lagik, last year pun shogun) nasib baik food dia sedap, nyummy2.. layanss..especially sotong cheese dia...dua kali aku pegi amek. memang marvelous okeh..tapi gambar food aku x amek la. tak sempat :p

food dia gile-gile punya banyak, sampai bila nak balik tu, aku jerit, waaa...yang ni aku tak makan lagi. tak nampak pun tadi.rambang mataaa..konsep japanesse buffet. tapi 1Malaysia punya. semua benda ada. just sumbat je sampai tepu.price range bawah seratus kot *xtau harge tepat sebab company yang bayar*, sekarang ada discount kalau tak silap.


us~

with big bos ;)

yours trully menang cabutan bertuah. rebate jusco rm20. lalala~ . 2 tahun berturut-turut. hadiah yang sama pulak tu. suke~! ngidam nak percutian 3D2N tu. ngehngeh.

yang ni, dah cam muka opera cina dah aku posing. hehe. ni gara-gara sebok nak bergambar mamat ni lah. :p

banyak lagi nak update, till the next post!~

2 comments:

.:ANN512:. said...

sorry out of topic..hehe

dear..i already e-mail u regarding d dewan..dpt x?arituh my lappy rosak jap..anything just mail me ya :)

btw i ada e-mail u on sumthing..check ya!~

happy belated bfday dear!!!~
wif hugs & kisses..

Durruz Azam said...

hehe.

dpt.sory xreply.tak sempat.thanks tau psl info tu.sgt2 membantu :)


ur emel pon dah reply.hehe..thanks for the wish. hehehe... :)

nRelate

nRelate