Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, October 26, 2009

bad temper

Yes, I am.

Kalau ikutkan hati, memang dah kensel dah.

Huh.memang sungguh-sungguh panas baran aku ni.

Sigh.What a bad day....tak boleh diceritakan lagi. Memang sangat-sangat panas hati. Perkataan pertama aku sebut lepas letak phone tadi adalah, f word.

memang marah betul lah ni.

2 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

what happen?

Durruz said...

huda,

pasal rumah.huhu.developer hilangkan geran asal. =(

nRelate

nRelate