Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, October 9, 2009

cute pumpkin

comel tak kalau nak letak hantaran dalam ni? hehehe

suka sangat, this Cinderella Pumpkin.



but, its too cute. rasa macam nak paksa MF pilih yang ni untuk deco hantaran aku nanti. tapi macam kesian pulak, nampak cute sangat untuk datang dari pihak lelaki. mayb aku jelah yang kasi dekat dia. hehe

we will only going to start hunting for hantaran thingy Februari next year. MF cakap tahun baru cina banyak design baru keluar and price pun menarik...tak sabar youuuu~

hari tu dah pilih design wedding band utk MF dekat GoldHeart. Nanti dah confirm nak beli will come back and tempah 2 month earlier, so cincin tu fresh lagi dari kilang.hehehe. Credit to my friend, Huda sebab bagitau GoldHeart produce Platim ; a mixture of platinum and sterling silver. Platim ni still affordable la, compared to Platinum diamond ring kan, and menurut salesperson tu Platim takkan terhakis or etc macam yang kita biasa tengok pada cincin silver.

Mayb you can have this as an alternative for cincin suasa, white gold, or platinum band.



cuma, aku rasa design Platim ni too limited. tak banyak choice. Kita tunggu next year, kot-kot design baru keluar.hehe.



jumpa cincin ini di blog Shi, member lama yang berkahwin weekend lalu. Wedding band suami dia. cantik kan design ni. =)

4 comments:

cik eja^_^ said...

cute laa duruzz...
okay pe datang dari pihak lelaki..
kira nampak laa untuk pihak pempuan kan???

AmyMizzunderstood said...

amy pun ada tanya pasal cage nih..but masih memikirkan...coz this cute pumpkin hanya menyerlah kalau guna fresh flowers...time i nnt harga bunga naik..so masih dlm pertimbangan!sedih!

Wahida Yaakub said...

salam. jalan2 kat sini :) haah platim rings ada kat goldheart aje so far. hehe. btw kenal shi ekh. she's a relative of mine. hehe.

Durruz said...

cik eja,

mmg okay kan.tp sy mau nampak lebih kiut dari si die.hehe

amy,
cage tu comel sgt kan.kalau dengan fresh flower, aduyaiii....canteks.

wahida,
kenal.die skoolmet sy kat mrsm bp dulu.tapi aritu tak pergi kenduri die, kalo tak boleh kite jumpe.hihi

nRelate

nRelate