Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Saturday, April 3, 2010

Ruddin Nilai

Alkisahnya, berminggu-minggu ni i was looking for pelamin decorator, and if possible yang terus provide baju pun okey jugak. tapi none have succeeded in making me say, this is the one. as of now, none.. adelah yang aku berkenan tang baju, tang pelamin aku tak berkenan..berkenan tang pelamin, baju aku tak berkenan...mayb i shud just seperate these two vendors..

i went to Ruddin Nilai few weeks back, abg Din PR was very good. and baju die pun semua dari Man Kajang..but no album of his recent touch over pelamin. yang ada gambar lama-lama, yang ade kerawang-kerawang colour gold, korang tau kan??honestly aku memang taknak, i warned MF as well, please rumah die nanti i tamo kerawang-kerawang besi tu as well. even tho, i have no right over Majlis bertandang at his side..but im the one who will be seating and pose atas tu. :P

Abg Din showed me what he got for kerusi besar, my prev post, entahla aku tak berapa berkenan the chair design, yes, i admit aku memang manusia yang cerewet up to kerusi aku nak duduk punye design pun boleh buat aku pening pendek kata. Abg Din cakap he got few more, warna merah and all tapi 'tak balik' lagi... so takpelah i just look at what he has.. and he quoted me price for bellow items:

- pelamin nikah (artficial flowers)
- 3 panel pelamin sanding (fresh flowers)
- 2 hand bouquet (fresh flowers)
- arch
- red carpet
- sepasang baju sanding full accesories

with RMx000.00

i met before some vendors who are too much over their own creations, sampai i tanya, boleh tak nak buat macam ni..macam ni..yada.yada.. *biasala, perempuan saiko yang cerewet* they say cannot!!!!!.. benci tau. nape lah kau ni x flexible.. but guess what, abg din BUKAN MACAM TU...read my lips..BUKAN...just bring him whatever u got in mind..bawak la tok nenek majalah zaman abang long kawen yg dah anniversary ke-8 pun... majalah dari masa depan ke kan (kalau ade.. =p) ..hangkut semua..hehehe...

and if i take the package from him, he will just lend me FOR FREE sampin tiffany blue for MF to wear during nikah..

ini sudah baekkkkk!

pencarian diteruskan, later on i will review lagi pasal vendor lain.

pelamin dari ReadZul

im trying to propose this for MF side, he is so into BLACK... ;)

p/s: alfatihah buat din beramboi. one of my fave pelawak

9 comments:

raZRiHa ♥ said...

salam sis..i like ur entry.. =) my hometown kat nilai jugak...kalau u blh share with me how to contact this Ruddin Nilai? or dia ade blog x? majlis lambat lg tp saje2 nk survey2..thanks sis =)

Durruz Azam said...

hi razriha,


ni no contact die, 012-3551667. collection die ade keluar dlm latest NONA mag. hehe..

raZRiHa ♥ said...

tq for d phone num..nice to know ya =)mari brjuang for our best wedding day!

Durruz said...

nice knowing u as well. ;)

yess..mari2.hehe..link ya kay ;)

ElyaElmo said...

best kan dpt wedding planner yg bleh tolerate dgn budget kiterr....

Durruz said...

elya, best kalau dapat yg bole tolerate bajet n atleast kind enuf to fulfil our wishes based on the bajet..huu

nuptiles said...

salam perkenalan,
sy jumpa ur blog lps google ruddin nilai.. pretty please boleh tak i nak tahu harga pakej yg u mention kat atas ni...please...

here my email:nhudashah@gmail.com
thanks a bunch in advancee..

hidayati said...

hi...

just nk tanya, ruddin nilai ade blog/webpage dia sdiri x..

if u dont mind, bleh x nk mtak address dia...tq

my email: hidayati_mhd@yahoo.com.my

nurulfairuzdiyana said...

hi..bole x if nurul nk add ruddin nilai..nurul try google tp xjumpe..huhu
here is my email
cherrish_diyana@yahoo.com

nRelate

nRelate