Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, April 1, 2010

pelamin bawah khemah

i know, it will be damn hotttt...

anyone got tips? or experienced it before?or suggestion?

thanks

;)

9 comments:

AyureQ said...

dear,
org kata kalau pelamin bwh khemah nnt gambar xcantik sbb either hujan nnt gmbr gelap or matahari terik gmbr xcantik.. xtau la btol ke x.. heh... tp pro photog tau kot nk adjust cane..

Miss N said...

hehe..my pelamin is bawah khemah..ok je~depends on your color theme that u choose and ur pelamin decoration dear..
about panas or not tu..leh je carik kipas yg siap kuar wap air tu..luckily catering i provide marvelous khemah n kipas camtu skali..hihi..

NahWaL said...

buat je yang. durruz kawen masa malam ke siang? kalao malam senangla. kalao masa siang, mintak la carik kipas yang kuarkan wap air tue. bagi sejuk sikit perantin.

ElyaElmo said...

klo pelamin bwh kemah ok je...klo takot panas kan..sediakan kipas yang ade kuar-kuar air tu.. ape ntah namaa nye ,got my point??
cuz my fren last month buat mcm tu...so far ok laa..pengantin tak panas...tetamu pun x panas gak :D

i.am.diana. said...

ive never tot of d condition under d khemah plak since mine also pn nak buat mcm tu gak..
pakai mist fan tu x 'kacau' makeup kita or baju kita ke nanti eh?

Durruz said...
This comment has been removed by the author.
Durruz said...

ayureq,shud be ok kot. flash kan ade.. kalo photog tu xreti jgk, meh cni dee ajar. biase sgt cas mahal2 tapi xreti amek.haha

miss n, yalah.i was thinking of that one as well..tapi betol ke xpanas nnt?atleast x peloh2 lenjun la posing bawah tu..koser...hehehe

nahwal, kawen siang la dear. tu yg risau banget ni.. nak buat kat dewan, parents disagree..no choice.huhu

elyaelmo, got it. hehe..tapi mmg xpanas ek?berapa ye kipas die ltak dkat kemah pengantin? 2 cukup ke? huhu

diana, yup..i pon pk cmtu..hancus mekap nnt.. tp y dont we try hala kan kipas tu not really direct to us..kat pokok tepi tu ke kan.. atleast udara sejhuk tu smpi, at the same time xganggu konsentrasi posing2 atas pelamin tu.heheh

Miss N said...

time sebuk2 tu takde nye terasa panas ke x..at least time my wedding tu cuaca ok..kipas tu tak ganggu makeup pon..hihi

Durruz said...

miss n, thanks tau.kamu telah berjaya mengubat kegusaran i.hehe. i link u okay..

elyaelmo and diana, link u too~

nRelate

nRelate