Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Saturday, April 10, 2010

DIY #3: flowers in frame

vintage white frame

roses
=
source: ngi

i'm thinking on how to do the above, how much flowers needed, how depth is the frame, is wet sponge needed?

oh,cant wait to experiment this... ;)

7 comments:

Sha Pattinson said...

hurmm i was thingking nak letak kat rumah ..mana nak cari frame yang cantik mcm tue ekk?? if project u berjaya jgn segan yeaaa pls share ..kat mane nak dpt frame mcm kat gamba nih ..

Durruz said...

sha,i in progress survey lagik. i igt nk survey kedai frame dkt shah alam. nak beli dah siap mayb susah sikit kot, kene approach apek kedai frame la kot ni.huhu.

4weddingku said...

Elo.. I love the idea too...
Just to share some of my thoughts, YES, we need the wet sponge. If you are looking for a lil budget saving. Try looking this frames at kedai RM5.99 etc. I saw once white curvy plastic frame.. really nice. Al i need to do is canbut those pix..

gudlook... share teh ideas if urs work ok!!!

harzharun said...

dear...idea NGI tu mmg mantap habis kan...i x sempat nak deco my wedding mcm tu hr tu..tp sgt bcita2 nak deco rumah mcm tu nnti..best2!

SHER said...

hi there,

I would like to share some tips too; the flowers if you use artificial flowers are nice too plus bole buat as deco rumah you after that.

Durruz said...

4weddingku, thanks 4 the info & dropping by, but where can i find kedai 5.99?? only familiar with kedai rm2 and kedai rm5 shj..

harzharun, idea yg meletops. hehe. buat deco umah pun okeh. kat sudut dining ke.. org sudut living room ke.. that would be very lovely corner. heheh

sher, hi thanks for dropping by ;) haah kan..pakai munge plastik aje leh recycle kat umah sendiri nnt. hehe..

mE & mY LifE said...

emmm..tak terfikir pon nak DIY mende ni..tp memang chantek la..seyes chantek..Durruz, if u t=da jumpa frame tu share2 ek katne u beli..hehe

nRelate

nRelate