Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, April 28, 2010

Thai Steamboat


if i talk about all my miserable pathetic life at the office, i bet nobody would like to read my post..kan?

so, lets just skip that part, and jump here.

dah lama hari tu, we went to Eat All U Can. Thai Steamboat. aku mane boleh dengar word eat all u can camni, terussss.. ajak MF pergi. walaupun xde plan pun nak jumpa hari tu. tapi dengan tactic tersendiri, berjaya ajak MF pergi. so pergilah kami, pukul 1 macam tu tapi hanya sampai pukul 3 lebih dekat restoren ni. sesat okeh. tak biasa pergi ampang macam tu lah. cuba rajin g ampang point, konpem tak sesat-sesat,huhu.

sampai-sampai, memang dah semangat gilerrr nak makan. dah la sesat, sebutir makanan pun aku tak kunyah dari pagi..harus 3 4 jam aku dok sini kang.. siap pasang strategi dengan MF..

"kang amik ketam je tau.. ketam,udang..ketam..udang.." :p

sekali, steamboat open at 5.00pm daa.... dushh... tapi xputus asa, kitorang datang balik pukul 530.. nyummy2...

so sila lah layan gambar ye. memang tak cantik. sebab aku tinggalkan Mike, pakai hp aje..

tiga tepi tu sos dia..tapi taklah pedas mana pun. tu bantai amek semua. semua aku nak rase!haha




sup dia ada banyak. tapi kitorang pilih tomyam sup and sup ayam(ala-ala johnny)

tempat amek makanan

oklah. dah penat. nak tido. papai!

4 comments:

ElyaElmo said...

steramboat ni beh kurang mcm yong tau fu jee kan.....:D

eila said...

elya if u nak try bolehlah kita pergi makan dekat dgn my house.... hehehe makan sepuas2yerr. x silap RM 22 sekepala..

~ said...

hi nak tanye, kedai ni kat mane ek?
Boleh bagi address tak? thx;)

-liana

Durruz said...

elya, lebih kurang cm johnny. =)

eila, yup. rm22 perhead. eat all u can. berbaloiiii

liana, bole tgk map die dkat cni.

http://peejburhan.blogspot.com/2010/04/harap-harap-korang-faham-la-yea-tapi-if.html

nRelate

nRelate