Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, April 14, 2010

Super impressive: Dari 105KG to 49KG


Biasa tak korang tengok, iklan-iklan.. makan ubat itu ini boleh kurus... telan teh herba boleh cepat kurus, sapu krim boleh kurus..mesti adakan?

ok.memang aku dah selalu dengar benda ni. tapi x berapa nak percaya. sebab tak penah tengok betul-betul depan mata orang yang badan besar gile-gile boleh kurus..kalau ada pun iklan dalam majalah, mesti aku kata dorang ni kelentong aje. guna photoshop lah tu nak bagi tampak kurus... tak pun..ni mesti orang lain ni, tak sama pun muka.. !! dan-dan zoom muka orang tu before and after.. dah xde keje sangat dah. hehe..

one day, skoolmate aku add me to her facebook. the name sounds familiar. tapi rupa memang tak cam..puas jugak lah aku recall, and finally the identity revealed. just kenal gitu-gitu because kitorang same batch back in school. kawan aku ni dulu masa sekolah badan agak besar gaklah.. so, tu yang payah untuk aku cam..

guess what, berat dia sekarang 49KG.. impressive huh?? dulu 105KG. this is not fake. memang i know her, she is big size girl last time tapi sekarang memiliki berat badan yang aku idam-idamkann..... *jeles* cukuplah sampai sini. lagi panjang lagi jeles..hikhik...


photo taken from her blog, nak tau ape rahsia..bole baca sendiri ;)



ini dia AFTER, siap masuk magazine.. ko ado? nan ado... tsk.tsk

BTW, im so happy to see the new her. cantik and nampak jauh lebih sihat dari dulu.

p/s: sempat x aku nak turun ke 49kg nih???*damn!*

5 comments:

NahWaL said...

jawapan dia adalah sempat hehe

Maisarah Shariff said...

sempat. cut off those chocolate n maruku tepi tv. and eat ur digestive biscuits dlm peti ais tu regularly. JK. hehehehehe

lamanye tak becakap dgn awak. ntah2 dah kurus dah. ;)

farhanna said...

nak kiurus gak!

@ty_farEd said...

waaoooww...teruje nyer tengok..!! apetah lagi member tu kan... mesti keje keras giler2 nie.. nak kurus ni yang penting kene ~disipLin ok.. eerr.. saye pon kene disiplin tuk naik kan berat badan sebeLom kawin~ngeee.. chaiyuk tuk awk key...:)

Durruz said...

nahwal,

haha.tq, wif all effort mmg smpat..

mai,

maruku tepi tv?? sape punye? sape punye? *buat-buat xphm* padahal baru lepas makan maruku gune sudu depan cik maisarah. hahahha :p

ade nmpk beza tak tadi?nmpk kurus x? hahha

farhanna,
jomsss!

@ty,
teruja gile.. sekarang die dah cun melecun pun. tp sy xberdisplin, pantang nmpak makanan...terus lapar balik.. tsk..

naik kan berat? same ngn kwn sy.. skang die dah naik sikit.. tips die, jgn behenti makan..heheeh. ganbatte!

nRelate

nRelate