Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, June 23, 2009

pelamin #1

Sejak tengok Mawi kahwin dulu, i've been dreaming of having big size chair dekat atas pelamin jugak..memang betul-betul macam Cindralela lah nanti..hehe

tapi by the time aku kahwin nanti, i hope its not outdated yet. it is more or less like this sample. but i would prefer the one i see in Majalah Pengantin, not really side by side, but nicely put at the corner. About the colors pulak, i would prefer kaler kosong macam cream or white. and ade satu kaler contrast lain macam red rose. tapi basically the deco will be very-very simple sebab aku memang tak suka serabut-serabut, and tak mo orang kata pelamin lagi cantik dari aku nanti.hehehe

2 comments:

That's so Jaja said...

Pelamin ni cantik. i pon suke kusi tinggi2 ni.

Its all about lovely things said...

hi ,singgah utk cute wedding favors,gifts etc
http://ryssalovelythings.blogspot.com

nRelate

nRelate