Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, June 22, 2009

bakal-bakal pengantin

bakal-bakal pengantin dalam list tahun 2009.

yg terdekat sekali, Mat Jun & bakal isterinya. insya-Allah geng mekarians akan datang memeriahkan majlis dia 11 July ni...go Mat Jun! You r the first, hehe..bole pulak aku cakap cenggini, anyway, im happy for u...

next will be Huda & Fazli on this up coming 18 December...tinggal beberapa bulan lagi sebenarnya..rasanya preparation dia pun dah banyak jugak dibuat... semalam jalan-jalan kat PKNS Shah Alam. and jumpa satu baju kurung kaler silver...cantik..suka sangat siap dah berangan-angan nak pakai masa wedding minah ni nanti, tapi kedainya tutup..so aku hanya melihat dari luar cermin kaca jelah...

lepas tu, wedding kawanku yang sorang ni, tak bole dihebahkan kat sini, mampos aku kene pukul nanti.hehe...on 25th december...that was me who planned to get married first...hehe..tapi dia sudah sampai seru dulu. im trully happy for her.hehe...mau haru jugak la tengok preparation dia yang hanya tinggal 5 bulan aje lagi ni...

lastly, my brother-angah...aku tatau la mamat ni nak kawen bila sebenarnya. tarikh tak tetap lagi. tapi macam terdengar-dengar on 31st december aje...kena kerja keras la tuk wedding mamat sorang ni. tolong survey and siapkan apa patut...dari A to Z kena membantu..mau cuti sebulan la pulak aku lepas tu...hehehe


nanti picas nya aku updet kemudian lah, bila diorang dah kahwin nanti lah kan (obviously!)....

kesimpulannya, bulan 12 akan jadi yang paling kering untuk tahun ni. tu tak termasuk perkahwinan yang belum di-announce lagi...

buat bakal-bakal pengantin, selamat wat preparation!

1 comment:

AyureQ said...

jgn lupe kasi hadiah yg best2 pd pengantin yg tawen 25th december tuh...

hahahaha ;p

nRelate

nRelate