Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, June 1, 2009

bulan dan madu

Wahhhhh...awalnye nk cakap pasal ni.haha.tak kira.nak jugak..tetiba ari ni terfikir..later on nk bulan madu kat mana ek? me n him prefer sumthing like pulau-pulau..romantiklah konon.hehe.so kena start survey ni, agensi mana yang provide pakej honeymoon yang best.hehe...

anyway, nak kahwin bukanlah di masa terdekat ni. tapi insyaAllah sudah ada dalam perancangan kami. dan tengah berusaha merealisasikan impian Qaseh. cewah!!

ada sedikit gambar yang hendak di share sama..



gambar di atas ni MF yang tangkap bagi melengkapkan borang permohonan loan rumah.sekarang masih menunggu lagi L.U.L.U.S atau tak. rupanya susah betul ek nak beli rumah. macam-macam prosuder, ada sahaja borang yang tak lengkap and benda tak sempurna..hikss.sampai kadang-kadang rasa nak give-up.

AND sekarang ni, surat yang kami hantar ke Branch Raja Laut last friday at 7.30pm masih tidak sampai ke tangan officer yang sepatut nye..duhh~. mana tah surat tu hilang..harap-harap pencarian officer tu berakhir dengan berita gembira. Masa kitorang sampai, branch dah tutup pun, hanya mintak tolong pak gad letakkan atas meja Manager.TAPI masa tu dia cakap, yang mana satu? ada TIGA kat cni..masa tu apa lagi...ngangala dengan MF..mane tau!!! dia pun tolong letak kat any of meja manager tu..and now..its gone missing!!*tabahkan hati*

kitorang dah seronok sangat dengan rumah ni, hee~ dah 2 kali pergi tengok show unit..hehe.MF pulak dah 4x pergi tengok show unit..so bole nampak la sapa yang tergila bayang sekarang.hehehehe

till the next post~


1 comment:

Tem said...

Waa..blog baru.Hehe.Nnt kte usha same2 pakej tuh. Arap jmpe yg bekenan la.Kn?..Cmne plak leh xsmpai surat tu..Aishh..Btw, sape tah yg gle bayang.Org tu la kot.Haha.Die pn cm dh lbeh 2 kali je g :P

nRelate

nRelate