Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, March 2, 2011

Kehidupan selepas berkahwin

I got tonnes of updates,

but with no images, everything sounds impossible. so, tunggulah bila ada gambar dari OP, confirm aku update. hehe...

we're still adapting ourself to marriage life. tak mudah. tapi tak juga susah. bertolak ansur dan bertimbang rasa tu yang paling penting.

hari ni, first time main masak-masak berdua. haha. nasib jadi u'oll. ni memang berkat kesabaran Mak & Wan mengajar aku memasaklah ni. *padahal masak simple aje, cuba suruh aku masak kari...haaa terkulat-kulat kat dapur*

menu simple hari ni- ikan sambal+sup sayur+tauhu goreng+ his fave tembikai


7 comments:

LisaLisut said...

alololo sweetnye.hehe bravo durruz! siap dessert buah tembikai tu.macam buka puasa hikhik.sll makan bujang lepas makan time tgk tv br la cr buah ye dok.kadang2 tak makan buah langsung pun.(i le tu)

cam sedap lauk tu.leleh air liur a tgh tembikai.

LittleSunshine said...

aahh mcm buka posa ade buah tembikai...mesti best main msk2 berdua..dh halal =)

choclairissa @ intan said...

haha babe..i pun first lauk masak was lauk sardin+telur dadar+timun~kalau x caya cuba tgk link ni..so marilah kite berusaha jd wifey yg serba boleh~haiyaaa~~

http://choclairissa.blogspot.com/2011/02/sardine-for-two.html

farhanna said...

warghh seronok nyer.. same.. men masak..

farahfatihah said...

hohoho dah kira teror la ni kalau dah boleh completekn menu makan heheh

Durruz Azam said...

lisa,

same here.before kawen,jgn harap i nak hidang buah bagai2.tp skang dah lain. hehe..

hows ur wedd preps?

sunshine,

hehe. besh sgt! halal lagi suci. wakakaka. gediks mode. :P

intan,

chaiyoksss. nak jadi isteri contoh. cewahhh...haha

farhanna,

ngehngeh. kamu dah start masak ape?

farah,

xdela. cuba-cuba aje. nasib si dia suka. hehe

~ mizzAmy ~ said...

durruz, tuh dah kira complete dah tuh. berkari bagai tak elok utk kesihatan. hehehe...

nRelate

nRelate