Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, April 12, 2011

Wedding guestbook (corner)


kalau nak dibandingkan perihal pelamin, baju dan makeup memanglah perkara ni tak sepenting mana.

tapi sebagai bride2be (was last time one), i always wanted to have something different for my wedding. memang aku orangnya begitu. suka kan kelainan. atleast satu dua kelainan. i dont really like repetitive idea. that is me. no offense.

the plan execution only happened on the final week. sebab masa tu baru aku ada masa. :p

masih ingat post diy aku yang ini?

aku gunakan dawai RM1.00 sahaja untuk hasilkan photo holder. sangat mudah, jimat dan cepat!

after dah siap, aku simpan elok-elok dalam plastik and letak dalam almari. tanak dia berkarat. anything can happen u'oll. prevention is best than cure.

guestbook hanya settle on Wednesday, dua hari sebelum kitorang selamat dinikahkan. =)

its an imagewrap hardcover guestbook, with 50 pages kertas tebal yang tak tembus.hehe.

interested to place order? contact me =)

alhamdulillah, a lot of people showed their interest on my wedding guestbook and its corner.


there were about 30 of them, i bought small clip at Daiso supaya gambar tu betul-betul utuh terklip pada photo holder. Flowers pulak i took from my pelamin nikah. Hehe. Recycle! And i put them all inside innershine bottles. dah tu melambak-lambak, nak buang sayang. so jadikan hiasan..

in the end of the day, aku bagi girlfriends sorang satu botol bergambar. hehe.

p/s: be dare to be different, always out there ramai yang masih menghargai creativity, rather than menjadi seorang pengkritik.

9 comments:

choclairissa @ intan said...

nice and creative ideas ;)

cheQmOomOo said...

sweetttt :D

Cik Belle said...

nice one durruz!

Khalisa Ridzuan said...

love it! thumbs up!!

III bDkNaKaL III said...

i ♥ it durruz!nice...

Ashizu said...

i berminat laa nk order wedding guestbook tu....cane nk contact u eh?

:: Syaima :: said...

Can i please see more pics of your wedding guestbook? How do i contact you?

mashimaro said...

sangat interesting! bole tak bagi quotation pada saya..harga dan suggest guest book yang menarik untuk weeding saya..tQ.. nie email saya..pape u just email me at masitahrani@gmail.com

zuma said...

SEWA PHOTO PRINTERFOR GUESTBOOK KAHWIN/ RECEPTION RM50 only!!


http://sellandsold.blogspot.com/2012/05/sewa-photo-printer-canon-selphy-cp800.html

nRelate

nRelate