Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, December 13, 2010

DIY lagi

last weekend, walaupun busy sikit berjaya siapkan 2 diy.. big claps to own self.

pertama, berjaya menahan telinga menadah segala kritikan dari adik beradik. oh biasalah, diorang lah yang paling honestkan dalam dunia ni..

tapi bila explain. semua pun paham. walaupun adalah kutuk-kutuk jugak. tapi aku akhirnya malas nak layan. suka apelah nak cakap. biasalah adik beradik lelaki, pantang kita nak berseni sikit, kutuk. lepas maghrib dah siap. hehe. kejap aje buat.. bahan-bahannya dawai rm1 tu aje. jimat and murah...

second diy, buat guna photoshop aje. pukul 11 malam start and habis pukul 1 pagi. alhamdulillah settel dah..tunggu sajork output 2nd diy ni, sebab baru je hntr kedai tadi.

sekarang in progress menebuk lubang 1000pcs paper bag and gunting riben.. grgrggr...kalau 1 hari dapat siapkan 100pcs, meaning 10 hari siap semua! come on!!!

8 comments:

fati said...

bikin i cuakk je neh!! tak mula pon lagi DIY paper bag haaah!

Durruz said...

fati.sila bukak langkah.. u awal 7 hari dr i. ekekek...

dont worry dear.sempat. u stat besok.. hehehe

farhanna said...

haihhh sempat lagi nk DIY.. lagi bape hr je ni

♥ balkidz_hunny ♥ said...

post la sket DIY guna dawai. leh share :)

cik senah said...

chaiyokk...!! :)

p.s : tak sabaq aihh chek nak tgk hasil DIY durruz.. hehe :)

p.s lagik : chek pun tgh carik idea nak berDIY utk bilik pengantin.. hehe.. (11 bulan lagik.. adoii.. tp, tekanan jegak mahu siapkan awai2 supaya tak bertukaq jd bridezilla!) hehe

Durruz said...

farhana,

hakhak. idea baru datang...

balkidz,

insyaAllah. bakal di share lagi 65 hari. hehe...

cik senah,

hohoho. 11 bulan lagi tu. i baru aje tempah langsir utk bilik pengantin weekend lepas. hehehe.
i tak bole lah buat2 awal2..nnt tgk yg lg besh..i nyesal sbb buat awal2.. hihi..mmg manusia last minit sungguh i ni. hehhe

farahfatihah said...

chaiyok2!!!!!

BLuRpL3 said...

nak try buat gak DIY ni , bole save cost tapi xde idea..huhu. sudi2 singgah blog kami http://blurplediary.blogspot.com/

nRelate

nRelate