Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, December 20, 2010

lotsss more to go

kertas krim yang telah berjaya menjadi sampul. wehoooo

jangan pernah bersedih atau down. di saat hujung preps, banyak pulak benda nak kena buat yang tak disangka-sangka..

contoh kena lipat sampul kad jemputan sendiri!!!!!

grgrggrgr.....

nasib baik atas pertolongan famili-siblings,mak,and kak ipar. berjaya ok lipat 1000++ kertas jadi bentuk sampul surat.

biasalah, dorang akan bebel cakap, ko ni.. apsal pilih sampul camni. tapi bebel pun tetap tolong! hakhak.. heyhhhh..kalau nak harap aku sorang, tak terbuat kots.

OK. bukan pilihan aku sampul camni. dia bagi sekali dalam pakej...hehu~

nanti aku bawak balik goody bag and ribbon pulak, agak2 dorang nak layan tak? haha.

abes office hour tadi, stay back utk tebuk lubang tq tag. sampai naik pitam2 lah aku dibuatnya. lame sgt berdiri kan. hehe. tapi xpe. demi majlis kahwin sendiri...

so malam ni akan start secara perlahan-lahan mengikat riben and tq tag. goody bag?? girlfriends buat pulak.sorang 1 pack.. mulehhh??

tangan kite sakit la awak... :P

7 comments:

intan a. said...

nasib baik aku ketua goodies, mehla seketul dua aku tlg :p

p/s : bila plak aku dijulang jd ketua ni? hahaha

Nabila said...

dee, bawak turun seme tu ke surau..
kita ikat reben & tag secara berjemaah ;p

R-YuzSha said...

ala kesiannyer... Mai post kat rumah... bole sha tolong2.. ehehehe...

farhanna said...

bulehh2 tulun.. p nk upah! hehehe.. serius.. x sangka last2 minit bnyak bnda kena buat.. ssaya lagi 1 month 2 minggu.. serius x cukup masa.. bnyak x setelll...

farahfatihah said...

wahh caiyok2 dear!!!

~ mizzAmy ~ said...

chaiyok dear!!! pastinya ramai yg nak membantu nanti. silap2 by the time i komen nih, dah settle kot. ;)

Durruz said...

intan..

tungguuu aku bwk kat opis bg ko. haha

nabila,

gamaknya kite zohor asar smpi 545 lah. haha...

yuzsha,
nak add. hehe.

farhanna,
kannnn...sgt bnyk bnde dtg mengejut. ujian pon bole tahan hebat jgk... saba jela kan...

farah,
tq!tq!

amy,
amy by the time i komen balek ni baru 45 pcs yg gerak. hahahha.

nRelate

nRelate