Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, December 17, 2010

today.

what i did today?

1. collect my wedding cards from vendor. i love it to bits. thank God i hire her in the first place. Nanti cerita lagi...i want to dedicate one special post for her! wahhh

2. Both of us went to kedai perabot today. to look for one console table. i managed to find one with price tag rm199, after further discount i get it for rm180. nasib baik aku tak pandai-pandai beli masa jumpa yang rm400 hari tu. coz i really thot, rm400 is cheap already. tapi over budget. so let just assume i cant afford to have console table for decorating purposes. :p

but then, this one shop is having SALES for their new opening, or was it Y.E.S? entahlah, lantak. asalkan sales, kan? i also book for dressing table sebab jatuh hati sangat2... gile..padahal poket kopak. takpe, aku book the price sahaja. tahun 2011 baru beli, bole?set bilik tidur pun very very reasonable price. dont look for kayu jati lah.. nyatuh ke kan... but u can find solid wood with the reasonable price here. kelentong cakap ko nak kahwin, padahal memang nak kahwin pun! kot dia nak bagi further discount :p

adalah sikit-sikit aku regret sebab dah terbeli terbook katil lama duluuuu. tapi aku diamkan je, kang MF lesing aku... haritu kepochi sangat, nak tak dan2. biasalah kalau tengok harga 100, orang slash jadi 60... mau aku tak terliur...??

selepas tu. ingat saje nak ronda-ronda kedai electric sebelah. nak usha-usha je ok!!

dah sangkut. kitorang booking pulak barang elektrik. nasib booking as low as rm50. bole lah ko nak booking barang 10ribu pon.. tapi idak lah aku naik gila book sampai 10ribu punya barang.. mau MF piat telinga aku tarik keluar kedai...

ok, sila lah aku berhenti singgah-singgah kedai. silap hari bulan, habis simpanan kawen pupus aku dok bayar booking. grgrrggrgr...

itu aje. nak kongsi kegembiraan hari ini. hari yang besh!

4 comments:

LisaLisut said...

wah bestnye membooking.hihi.u beli dressing table tu utk bilik pengantin ek?

fati said...

u da collect kad???
bertambah jeless lah ni..!
:((

Durruz said...

lisa,

haah. by right mcm tula my plan. tp xsure lagi. since umah sndri nnt nak pakai jugak...

fati,
saba fati. saba.nnt jumpe pijak kaki vendor tu. lmbt sgt..

hopefully smue akan ok ye. insyaAllah. jgn risau tau

~ mizzAmy ~ said...

seronoknya dah start2 beli perabot n brg elektrik. keterujaan.....

nRelate

nRelate