Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, December 5, 2010

teaser pre wedding :p


wahhh..

pre wedding pun nak teaser, paling gedix!

managed to pujuk the photographer to giv us satu gambar, fresh dari kamera. heehee!

love this photo, million thanks to Mr photographer and wife =)

15 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...
mesti nice kan?
teaser pun dah cantik :)

anaztasias aira said...

cool !! mesti besh =)

K.I.N.A said...

durruz comel...;)

cik senah said...

teaser pun dah lawaaaa.. apatah lagik gambaq secara pukal selepas ini..

p.s : upload lagik naaaa.. :) hehe

mizz sue said...

smart sangat!

"cikkin" said...

cute!! =)

fati said...

alolooooo suwitnyee!
lagi mana?
mana lagi?
dan lagi?
lagi?
:P

~ mizzAmy ~ said...

nie yg buat i tak sabar nie.... kalau dah tempek nih sure chantek nie. =P

sila upload cpt2 yer kat blog. ramai menunggu nie. =P

LisaLisut said...

cunnyeh!

LittleSunshine said...

sweett couple..

pic ni sgt2 lalalalla comeeeell..

liza pun xsbr nk pre wed mcm ni..

ahaks

Ciksue said...

comelnyerr..sweet gitu,hehe

Durruz said...

thanx smue! nnt i upload lagi..

sendiri pun dah tak sabar nak tgk gmbr. heehee

asotoko said...

WOWWWW!!!!!!! comei!!!!!

nYomeL said...

durruz, comel laa~!! ;)

thisisfarhana said...

gambra ni cute! and nampak bersih. hehe

nRelate

nRelate