Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, December 9, 2010

honeymooners' shirts

bukan hornymooners' shirts.. :p
hye all!!

hari ni ada berita buruk sikit. but then, berita buruk ditutupi oleh berita baik. kalau hari-hari melayan berita buruk, mau blog ni korang jumpa sumpah seranah aje.

so let it pass. malas nak layan.

berita bestnya, cuti kahwin dah approveddddd... yehooooooo! sorak ombak untuk bos yang sangat efficient approve cuti! :p submit application satu minit before pergi lunch, balik lunch tengok dalam online system, no more pending approval... approvedddd!

in total cuti selama 23 hari, inclusive sat&sunday lah kan. bos boleh pejam mata aje approve..waa sayng lu lah bos!! hohoho.. actually my company memang bagi 10days leave for marriage. tak kisah nak guna bila dalam setahun tempoh berkahwin, but definitely 1x seumur hidup ;))

im so happy..i can escape from one big project launching on february! *jahat!* but ofcourse, programming part is not something that i can avoid.

back to main tajuk...i suka sangat couple shirt ni. idea very fresh and creative..boleh pakai sepasang dengan hubby time honeymoon. orang yang jeles memang akan cakap kita poyo, sila abaikan.. :p

silalah beli korang!


6 comments:

fati said...

wehh!! i tak apply lagi lahh cuuti! aigooo!!!!

thanx for sharing! sanngat laahh suwitt berbaju sama semasa honeymoon!!

LittleSunshine said...

wawawa..

suka la yer cuti dh approve,,,btw,thanks for info this tshirt..blhlah bergaya sakan utk pre wed & honeymoon nnti... :)

cik senah said...

chek pernah beli sepasang kat couple-shirts niee... memang t-shirt2 dia.. cantik..menarik.. dan comeyyy..sgt2.. :)

p.s : tahniah nohh.. cuti sudah lulus!!!

Xora said...

cik senah kat atas ni rajin htr komen kat blog org. bagus betui!

Comel kan tshirt tu,. nk beli tapi takut suami takmo pakai T.T

Cik Nurul said...

rasanye ada tak t shirt yg ada perkataan... husband n wife... huh! pakai baju tu la best masa honeymoon..hihihi

Aya said...

wahh.. lawa2 couple shirt tuh
nway, linked u ;)

nRelate

nRelate