Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, December 24, 2010

pre wedding:whitestudio

akhirnya, gambar dalam genggaman ku!


photographer: creativelitebox
you can contact Faezah to set for appoinment 019-2832820.
price very very reasonable. rm200 per session.
make up: done by winnie from Jantzen Salon Alamanda
rm60 for day makeup, and additional rm20 for eyelashes.
theme: country look


presenting to YOUUUUUU.

US


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.






highly recommended!!


18 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

sayang sweetnye.. ish buat iqa rasa tak sabar2 plak..hehehe

LittleSunshine said...

cantikkk..
200 only!..murahnya...

kucincomey said...

cantekkkkk... =)

Syima Syaz said...

suweeett...=)

fati said...

berbaloi lah, u!!!
santek!

lindosh said...

suwit! =) terasa nak wat pre wed gak haha

Cery said...

wah..so sweet..rasa mcm nak nikah balik..haha

Rilla said...

Superbbbb sangat. Luv it. Was actually been thingking about getting Creativelitebox punya videography package. Hari tu tengok edited video diorang. Cantik.

Xora said...

suka sgt korang pakai outfit yg bukan putih. dalam gambar, memang sgt naik!

LisaLisut said...

weee.murah.berangan jugak nk ade pre wed hihi. awak ni cun lah ;p

Durruz said...

thanks all~

Afira said...

sangat cantik..the price sgt ok ;) boleh buat photography untuk my baby nih

Fariza said...

nk tanya.
kat mana beli colorful umbrella?
cntik !!!!

~ mizzAmy ~ said...

so lovely lah!! chantek.... nak jugak!!! hahahaha.... owh btw, harga pun sangat reasonable.

Durruz said...

afira, sokong! selagi harga belum naik!hihi.

fariza,
dear, payung tu studio tu punya. hehe.

amy...
berbaloi amy. xkn menyesal punye

~LeeyanaRadhi~ said...

sgt cantek..rase mau bt post wed..tiihihih....price pun not bad..
kamu nmpk chumil... =)

ElyaElmo said...

kiter pun ade payung tu!!heh heh heh..nk gune tuk pre wed gak.haha
kat mana2 ade jual payung tu skangg~

Miss Aai said...

dear,mana nk cari blackboard kecik tu?hihi

nRelate

nRelate