Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, December 7, 2010

catering

alhamdulillah, both me and mak dah finalize on catering pagi tadi. they came to our house to discuss on everything.

despite ayah is being hospitalize again, kami terpaksa meneruskan plan asal nak jumpa caterer, tak mampu menangguh lagi. we hire the same caterer masa along kahwin dulu. harap-harap semuanya ok, especially kesihatan ayah.

sigh.

banyak betul dugaan orang nak kahwin kan? tapi kenalah redha and sabar dengan semuanya.

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

4 comments:

MiSS NaDieYA said...

dekat2 nak kawen memg mcm2 dugaan..
take care dear..harap2 semua bjalan lncar =)

MiSS NaDieYA said...

anda di tag =)

fati said...

be strong, doa banyak2! ;)

~ mizzAmy ~ said...

lorr... sabar ok dear. hope ur dad cepat sihat. amin....

nRelate

nRelate