Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, December 26, 2010

Miss B

we need to scarify something, to get some other thing (better barangkali)

that was what i did today. i've always wanted bunga yang berjuntai-juntai tu. not for pelamin, but to be used for arch.

but then, due to some problem, i changed my pelamin decorator to Miss B. and i let go arch cantik manis with bunga berjuntai-juntai from Miss A together with her pelamin. but i dont see it as big issue here. lantaklah,

tak semua apa kita nak dapat.

boleh dapat kalau kau jutawan.

kalau aku jutawan pun, belum tentu aku nak berhabis sakan.

ok sudah! tu bicara hati aku aje. jangan dilayan.

im indeed happy for turning back to Miss B, i've always wanted her to do pelamin for me..insyaAllah.

hope and pray for the best.

dulu aku suka sangat serabut kan kepala, dengan benda yang aku nak. itu dan ini. but ever since ayah sakit. i just dont give a damn pun dengan masalah-masalah lain. i take it easy, and resolve it as fast as i can. and alhamdulillah Allah is with me, no matter what.

i really love you ayah. get well soon. amin..

there is no such thing as sebesar-besar ujian sebelum berkahwin (for me), other than melihat your own parents ditimpa kesusahan/kesakitan.

bye all!c u when i blog again.

Quote:Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.

3 comments:

farhanna said...

Betul .. x semua kita dapat.. serius agak sedikit frust.. semalam g fittg baju.. mmg bj baru but i x suka color tu..huhuhuhu

Durruz said...

farhanna. yeke dear...takutnya. i tak pernah tgk lagi rupa baju reception i. huhu.. risau..

~ mizzAmy ~ said...

sokong yg last quote tuh. betul dear, apa pun semoga tabah jalani dugaan dari NYA. dan semoga ur ayah cepat sembuh. amin.... jangan stress2 sgt ok and take care of yourself too. ;)

nRelate

nRelate