Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, October 18, 2010

Sampin Songket BAK

Sampin ke samping?

entah. aku pon tak pasti.

at first, aku memang tak mau share lagi benda ni. banyak benda aku tak plan nak share awal-awal. maybe bila dah kahwin,

tapi bila fikir-fikirkan...belum tentu dah kahwin nanti ada masa nak berblog. mungkin masa tu info semua pun dah basi.

Sampin h2b kami beli di Bak, Angerik Mall Shah Alam. Buat yang tak biasa, Angerik Mall ni sebelah aje dengan SACC Mall, cuma mungkin tak famous mana, so jarang-jarang lah nampak org pergi.

After peluh jantan semua keluar meronda kat Jalan TAR, still kami tak jumpa sampin yg sesuai untuk MF. puaslah mencari color sampin tu, dah jumpa seakan-akan...corak pulak tak sesuai.. tak berkenan,

dah jumpa corak berkenan, color pulak tak seperti yang kitorang nak.

dah jumpa corak ok. color ok lah. HARGA PULAK TAK SESUAI. hanginnn. berbulan-bulan jugaklah mencari sampin.hehe

actually yg cerewet sgt tu aku, MF relax aje.huhu.

so our final destination was Bak, Angerik Mall. Bak ada jual kain, buat tailoring, and sampin too...range harga dari paling murah sampai puluh ribu, erkkk...pejadah sampai puluh2 ribu, jahit dengan benang emas agaknya :p

so, harga dia ok. corak bunga tabur dia tu aku suka sangat. color pun menepati. terus MF rembat..dapatlah kurang sikit after tawar, and then terus beli butang baju melayu. senang..setel dah!

4 comments:

~ mizzAmy ~ said...

thanks for sharing. if lah tak jumpa songket yg chantek2 kat KL nie, akan ku terjah ke S.A.

AyureQ said...

bak is my dad's fav sampin shop.. ahaks.. hr tu dia beli sampin rm1k.. but worth it la dee.. quality tiptop..boleh pakai berpuluh tahun.. nk bagi kat cucu dia nnt pon boleh.. hahaha

Durruz said...

amy,

pergi S.A duluuuuu... ;)
worth it.semua kualiti bgus2...
and yg penting tak panas, ade aircond.

ayu,
hahaha...mntak atuk satu sampin spesel riyaz umoq 1 thn. hihi

AyureQ said...

nk mintak atuk dia sampin yg umoq dh besar cket.. jimat mak dia xyh beli dh sampai dia besar.. sampin skrg bkn maen mahal.. kena pergi terengganu nmpknya..ahaks

nRelate

nRelate