Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, October 8, 2010

Ratu Sehari 12


my final ratu sehari *maybe*. =)

bulan 1 akan keluar lagi kan? by that time, i dont think i'm going to buy any..

love all the deco.. theme reception pun ade dalam coverage.

price is rm23, barang makin mahal nowadays. nak bayar tadi, pujuk hati. takpelah...ini last. ni last... ;)

3 comments:

Rilla said...

Ingat Rilla sorang je yang pujuk hati untuk beli. Tapi contents dia best. Nasib baik Ratu Sehari ni tak keluar every month kan?

sharifuddin N shakina said...

kina tak penah beli lg..dok sewa tanpa bayar ng kawan2..hehe..

Durruz said...

rilla,

contents die besh, but grand sgtla for me. hehe.. btol2, kalau keluar evry month, masak poket..hehe

kina,
hehe...sharing is caring

nRelate

nRelate