Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, October 15, 2010

Kad kahwin


Dalam banyak-banyak progress perkahwinan, buat kad kahwin adalah antara yang paling aku tunggu-tunggu, a few reasons,

setiap kali dapat kad kahwin dari orang, rasa teruja sangat tengok nama diorang tercetak atas kad kahwin, so setiap kali pun aku feeling-feeling sendiri, kad kahwin sendiri macam mana nanti.

and yes, the feeling masa menjemput, and letting the whole world know that i'm getting married, really soon.. menambahkan keterujaan.

hari tu, masa email bos and the whole teammates beritahu plan wedding & cuti 2011 pun dah senyum sampai ke telinga. rasa bahagia sangat. nak-nak bos reply ringkas yang bermakna.."congratulations!!" haiii, haruslah kan kembang sedulang hati, pandai-pandai assume bos dah approve cuti. hakhak!

masa menjemput nanti lagilah excited nya..

kalau yang dijemput datang, bertambah-tambahlah kembang berbunga hati. =)

Kad kahwin aku simple aje, the cheapest in town kot. Hoho. Personally aku rasa, kad kahwin bagi yang mahal-mahal pun orang buang aje. Cukuplah ada info penting-tarikh, majlis siapa dan map. .. tapi terpulanglah, buat yang ada duit extra boleh aje nak buat kertas keras, or yang sekeping >rm2. macam yang bajet ciput macam aku ni, i settled with something yg sederhana.

tapi kad aku yang sederhana, tak bermakna aku ajak-ajak ayam je tau! huhu.

dah jumpa vendor kad kahwin, cuma masih malas nak cari sample design yg aku nak..tapi belum cukup rajin nak survey, like us, walaupun kenduri roughly 4 bulan dari sekarang.. memang nak siapkan cepat2, sebab masa wedding Yoi & Nadia nanti kitorang nak selit edar kad, bole camtu? haha..

p/s: haihhhh... nak tentu waktu nikah lepas asar/ lepas maghrib pun boleh feninggggg~

4 comments:

sharifuddin N shakina said...

durruz...buat la ala2 handmake cm kad atas ttu..cun la..

hehe..mmg pening kn..tp kl org lain sibuk msuk cmpur lg pening..huuu

anaztasias einz said...

hepi hunting design. biar simple asal orang tahu kita ikhlas kan hehehe
btw saya prefer nikah siang sbb serik tengak makcik kelam kabut nikah malam just my2cents =)

Rilla said...

Takpe la simple2 pun yang penting ikhlas menjemput kan? Tak guna pun lau pakai yang RM10/sekeping, orang buang jugak kan?

Durruz said...

kina,
cant afford la handmade card. bnde2 handmade ni tempah lagi mahal jadinya..nak buat sendiri belum cukup kreatif. hehehe.

nora,
me prefer malam. sebab sejhuk. hehe

tp contoh kelam kabut apa ya?

rilla,
haah. rm10 masuk tong sampah. uikkk pembaziran tuuuu...

nRelate

nRelate